Zo pas je jouw smartphone helemaal aan jouw persoonlijke stijl aan

Last Updated on: 8th maart 2022, 01:35 pm

Als stijlvolle moderne man zorg je er natuurlijk altijd voor dat je er goed verzorgd uitziet als je naar kantoor gaat, iets gaat drinken met vrienden of een activiteit op de agenda hebt staan. Je schoenen glimmen, de accessoires passen bij de outfit en natuurlijk zit je haar ook goed. Je bent dressed to impress en helemaal in stijl voor de specifieke gelegenheid. Om jouw look helemaal af te maken, kun je met deze tips jouw smartphone aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. De smartphone komt tenslotte tijdens elke meeting, date of sociale gelegenheid wel eens een keer op tafel. Zo kom je pas goed voor de dag!

Een gepersonaliseerd hoesje

De makkelijkste manier om jouw smartphone een make-over te geven, is door deze in een nieuw hoesje te steken. Hoesjes voor smartphones zijn in allerlei maten, kleuren en motieven te krijgen. Je kunt eindeloos variëren en de smartphone aanpassen aan de look van de dag, maar je kunt ook een gepersonaliseerd hoesje laten ontwerpen. Op https://www.deindesign.nl/ kun je jouw eigen hoesje vormgeven en van een unieke look voorzien. Je kiest jouw toestel, een product en slaat aan het ontwerpen.

Een telefoonkoord 

Als jij jouw telefoon altijd bij de hand wilt hebben dan biedt een telefoonkoord uitkomst. Telefoonkoorden zijn in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar en heel goed te matchen met jouw outfit. Zo raak je zeker weten je smartphone niet meer kwijt! Een telefoonkoord suf? Helemaal niet! Geek chic is helemaal back in style.

Een screen protector

Met een screen protector kun je op zich niet veel variëren, maar het is een onmisbare toevoeging om jouw smartphone veilig en krasvrij te houden. Er zijn diverse screen protectors verkrijgbaar, maar doorgaans werken ze hetzelfde: het is een folielaagje dat over het scherm van jouw smartphone wordt aangebracht. Hierdoor wordt het scherm beschermd tegen krassen en butsen en blijft de smartphone langer mooi. Wil je jouw ogen goed beschermen tegen blauw licht? Kies dan een screen protector die hier bescherming tegen biedt.

Een pop socket

Een pop socket mag tegenwoordig niet meer op de smartphone ontbreken. Deze handige gadget bevestig je aan de achterkant van jouw smartphone of hoesje en geeft extra grip en stevigheid bij het vasthouden van de telefoon. Als je veel op jouw scherm zit, biedt een pop socket verlichting voor de vingers en goede grip. Pop sockets zijn bovendien in heel veel kleuren en motieven verkrijgbaar zodat je deze helemaal kunt afstemmen op de stijl van jouw smartphone en jouw look.

Systeem personaliseren

Natuurlijk kun je niet alleen de buitenkant van jouw smartphone personaliseren, maar ook de binnenkant. Van achtergrond tot ontgrendelscherm en van widgets tot het systeem: alles kan worden vormgegeven naar de eigen stijl. Stel je eigen afbeeldingen of foto’s in als ontgrendelscherm en verander het thema van de tabbladen naar eigen inzicht om jouw smartphone zó in te richten dat het optimaal werkt voor jou. Vergeet ook zeker niet om widgets in te stellen om nog makkelijker toegang te krijgen tot jouw meest belangrijke functies, zoals de agenda, een fitness app, een notitieprogramma of een favoriete game.