Op zoek naar een droombadkamer?

Het verbouwen van een badkamer doe je niet zomaar. Je moet daar goed over nadenken. Ben jij er al achter in wat voor stijl je jouw nieuwe badkamer wilt hebben? Welke materialen wil je gebruiken? Heb je al nagedacht over de kleuren? Laat je eerst (online) inspireren bij de specialisten van Sani4all. Zij kunnen laten zien wat ze voorheen bij klanten hebben opgeleverd en nemen je mee in de nieuwste badkamertrends!

Opgeleverde projecten

Op de website van Sani4all kan een online portfolio inzien waarin ze aantonen wat voor badkamers ze al hebben opgeleverd bij vele blije klanten. Van veel klanten hebben ze foto’s ontvangen van de fantastisch mooie badkamers die de specialisten van Sani4all bij klanten hebben geplaatst. Van kleurrijke badkamers met een retrolook tot aan stijlvolle moderne details: het is allemaal mogelijk. Laat je (online) inspireren met de Sani4all inspiratie op de website of in één van de 18 vestegingen bij jou in de buurt!

De laatste badkamertrends

Ben jij iemand die altijd het nieuwste van het nieuwste moet hebben? Bij Sani4all zijn ze altijd up-to-date met de laatste trends betreft badkamerkleuren, tegels, radiatoren of spiegels. Weet jij al precies wat voor stijl jouw nieuwe badkamer moet gaan worden? Doe je tegoed aan alle tips & tricks die je kan vinden op de website van Sani4all!

Wees lekker creatief

Heb je wel genoeg gezien? Ga dan lekker zelf creatief aan de slag met de online badkamerplanner van Sani4all. Met deze tool kan je gemakkelijk en snel jouw nieuwe badkamer ontwerpen, uiteraard volledig in 3D. Groot of klein, het maakt niet uit. Al jouw ideeën en wensen kun je hierin tot uiting brengen. Ben je klaar? Neem dan je ontwerp mee naar een van de vestegingen bij jou in de buurt en je zal worden voorzien van een persoonlijk en vrijblijvend advies!