Een echte mannenavond organiseer je zo

Last Updated on: 25th februari 2019, 02:15 pm

Niets is leuker om een avondje lekker te relaxen met je maten. Kameraden. Je beste vrienden. Iedereen heeft een druk leven en wat te doen waardoor het goed is om af en toe bij elkaar te komen en te relaxen op jullie eigen mannenavond.

Als eerste hebben jullie natuurlijk een ruimte nodig waar jullie met zijn allen kunnen samen komen. Dit kan ergens in een cafe, maar ook bij een van jullie thuis! Mits dit mogelijk is natuurlijk. Maak een echte man-cave van een ruimte in een van jullie huizen.

Drank & eten, je eigen proeverij

Bij jullie mannenavond hoort natuurlijk een lekker drankje. Zorg dat het bier al koud staat voordat iedereen er is. Daarnaast kunnen jullie ook ander drinken proberen. Je kunt een bier- of whiskey proeverij thuis organiseren. Na deze avond weet je alles over drank dus het is ook nog eens leerzaam! Naast het drinken willen jullie ook wat eten. Je kunt ervoor kiezen om ongezonde snacks te nemen, maar er zijn genoeg gezonde snacks. De keuze is aan jou!

Spelletjes

Tuurlijk is het gezellig en leuk met elkaar, maar met spelletjes is het nog leuker. Haal de klassieke bordspellen uit de kast en ga bijvoorbeeld een avondje ‘Mens erger je niet’ spelen. Heeft er iemand een spelcomputer? Speel de oude klassieke spelletjes van Mario of andere spellen. Naast spelletjes thuis spelen kunnen jullie er ook voor kiezen om naar een gamehal in de buurt te gaan. Hier hebben ze vaak ook lekkere biertjes en veel gezelligheid.
Zoeken jullie toch liever een risico op? Jullie kunnen ook met zijn allen online gokken bij goksites en wie weet winnen jullie dan wel geld om de volgende mannenavond te organiseren.

Muziek en films

Als muziek een belangrijk iets is in jullie vriendschap, dan is een muziek avondje ook geen gek idee. Luister muziek of maak muziek! Kijk bij de café’s in de buurt of ze niet toevallig een pub-quiz organiseren en ga hier met zijn allen naar toe. Een gezellige avond die jullie kennis ook nog eens test. Daarnaast kunnen jullie ook met zijn allen een filmmarathon houden. Kijk een hele filmreeks een nacht lang.