3 online slots met grote winmogelijkheden

Speel jij wel eens in een online casino en ben je op zoek naar een slot waar je echt grote prijzen op kunt winnen? Dat is mooi, want wij hebben een mooi lijstje gemaakt met drie slots waarop je serieus kunt winnen.

Dead or alive

Deze online slot is zo populair dat hij inmiddels al een opvolger heeft: Dead or Alive 2. Maar het origineel is een slot waarop geld winnen eenvoudig lijkt. Het enige wat je nodig hebt, is een portie geduld. Want de echte prijzen vallen in het bonusspel, bestaande uit free spins en sticky bonussen. Alleen, die bonus valt dus niet zo heel vaak. En daar zit hem ook de crux want veel spelers haken dus na enige tijd af. Het basisspel is namelijk niet zo bijzonder, eerder saai.

Nee echt, we kunnen talloze leukere slots opnoemen met een veel spannender basisspel. In het basisspel van Dead or Alive wordt er ook weinig gewonnen. Maar man, als je dan eenmaal de bonus hebt weten te ontgrendelen, dan kan er spektakel ontstaan. Winsten van 3000x, 5000x of zelfs 10.000x of meer van je inzet zijn geen hele grote uitzondering. Als jij dus het geduld hebt om door het basisspel heen te kijken, kan daar dus een mooie winst tegenover staan.

300 Shields

Wil je een online slot waar ook in het basisspel al genoeg spanning en sensatie zit? Dan is 300 Shields jouw spel. Gebaseerd op de veldslag van de Spartanen tegen de Perzen is dit een slot waar je vanaf het eerste moment ingezogen wordt. Maar pas in het bonusspel gaat het écht helemaal los.

Het bonusspel bestaat uit free spins en een multiplier die kan oplopen tot maar liefst 300x. We hoeven vast niet uit te leggen dat je daarmee echt gigantische bedragen kunt winnen, als je het geluk hebt dat deze multiplier bij jou voorbijkomt. Veel slots hebben namelijk een multiplier die vele malen lager ligt, als er al een multiplier is. Het is dus bijna onvoorstelbaar wat je met 300 Shields in potentie kunt winnen.

Raging Rhino

Raging Rhino is een slot waar je van houdt of niet. Een tussenweg lijkt er niet te zijn en dat komt omdat dit een van de meest volatiele slots is die er te vinden zijn. Volatiel betekent dat de uitbetalingen van deze slot nogal kunnen wisselen. Zo kun je heel lang niets of zeer weinig winnen, waardoor je saldo al snel kan kelderen. Maar dat kan Raging Rhino ook in één spin of een bonusspel helemaal goedmaken.

Raging Rhino speelt over 4096 winlijnen en dat is veel. Dat komt omdat er 4 lijnen en 6 rollen zijn en elke combinatie van drie of meer symbolen van links naar rechts telt. Bovendien kunnen er op de middelste vier rollen wilds vallen met een multiplier van 2x of 3x. Heb je meerder multipliers na elkaar, dan vermenigvuldigen die elkaar. En omdat het wilds zijn, heb je meer kans op een winnende combinatie! Al met al heeft Raging Rhino alles in huis om je heel veel te laten winnen. Maar dan moet je wel kunnen doorbijten als je eerst (flink) verliest.