heren horloges en sieraden

Zo stijl je heren horloges en sieraden

Last Updated on: 6th januari 2021, 10:38 am

Sieraden worden al lang niet meer alleen door vrouwen gedragen. Als man zijn er dan ook veel mogelijkheden om leuke combinaties te maken met armbanden, kettingen, ringen en horloges. Bij heren sieraden en horloges zie je vaak dat er veel wordt gespeeld met textuur en materiaal. Zo zijn horloges en armbanden de meest gedragen heren sieraden.

Horloges en armbanden combineren

Een horloge is vaak een statement item voor een man. Vaak zal een horloge in neutrale kleuren zoals zwart, bruin of donkerblauw bij de meeste outfits goed staan. Maar een horloge kan je ook leuk combineren met verschillende armbanden. Zo wissel je jouw armband gemakkelijk af, maar hoef je niet elke maand een nieuw horloge aan te schaffen. Je kan bij horloges, afhankelijk van de stijl, verschillende soorten armbanden dragen. Een stalen armband staat bijvoorbeeld mooi bij een modern horloge met een groot uurwerk. Bij een klassiek horloge kan een leren heren armband weer stijlvol zijn. Ben jij helemaal geen fan van het dragen van horloges? Dan kan je ook heel goed losse armbanden dragen zonder horloge, een enkele of juist meerdere exemplaren.

Naast horloges en armbanden kan je als man ook leuke andere sieraden dragen, zoals een ketting, ring of oorbellen. Deze kan je weer afstemmen met jouw armband of horloge, als je deze draagt. Zilveren of gouden ringen passen bij veel kleuren, dus dat maakt het stijlen van een leuke outfit gemakkelijk. Vooral zilveren en stalen sieraden kan je bij veel kleding goed dragen, zowel formeel als casual. Gouden sieraden kan je combineren met warme kleuren om de sieraden extra goed te laten stralen.

Heb jij al een idee hoe je jouw sieraden en horloges gaat combineren? Voor meer inspiratie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Lucardi Juwelier, met een grote collectie aan sieraden voor mannen.