Zo maak jij indruk op je gasten tijdens jouw feestje!

Heb je binnenkort een feestje op de planning? Dan moeten er natuurlijk de nodige voorbereidingen getroffen worden. Zeker wanneer je indruk wilt maken op je gasten is het leuk om wat zaken van tevoren te regelen. En gelukkig voor jou, hebben wij wat tips. Feest ze!

Fotowall

Na een leuk feestje vinden mensen het vaak leuk om hier ook leuke, gezellige of vrolijke foto’s aan over te houden. Wanneer je een fotowall maakt (met bijvoorbeeld jouw naam en geboortedatum erop, of juist foto’s van jou en je vrienden) nodig je iedereen uit om gezellige foto’s te maken, en zo worden er ook nog eens veel Istagram-timelines gevuld met de fotowall van jouw feestje!

Snapchatfilter

Wist je dat je je eigen Snapchat filter kunt aanmaken? Het kost een paar euro, maar dan kan iedereen wel foto’s posten met jouw feest-filter. Je kunt hem helemaal zelf ontwerpen, van lettertype tot kleur tot ontwerp. Als dat geen indruk achterlaat…

Bierviltjes bedrukken

Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn wanneer ze hun biertjes gepresenteerd krijgen op een bierviltje die je zelf hebt laten bedrukken. Wist je dat dat kon? Deze vorm van party merchandise is een stuk origineler dan bedrukte vlaggetjes, of kaartjes. Wedden dat iedereen ’s avonds aan het bier gaat? Gelukkig is bierviltjes bedrukken nog betaalbaar ook.

Spelletjes

Een kaartspelletje zie je wel vaker voorbijkomen op feestjes, maar stel je eens voor hoe enthousiast mensen worden om als volwassenen opnieuw een spel als Twister te spelen? Of kies voor een potje mens erger je niet, Memory of 30 seconds. Switch it up! Even geen inspiratie? Kijk dan hier.

A goodbye gift

Ken je nog de snoepzakjes die je na een kinderfeestje mee naar huis kreeg? Niets was zo leuk als een goedgevuld snoepzakje, waar je dan op de weg terug aan kon beginnen. En het werd extra leuk wanneer het er óók nog eens heel leuk uit ziet. Nu ga je je gasten waarschijnlijk geen snoepzakje meegeven, maar een klein ‘leuk dat je er was’ cadeautje, misstaat niet. Kies bijvoorbeeld voor een flesje water en twee paracetamols, om je gasten alvast sterkte te wensen voor de volgende ochtend.