Zevenklapper van woongenot met Het Anker

De populariteit van Het Anker fauteuils in het Nederlandse interieur is enorm … en dat is zeker niet alleen om chauvinistische motieven. Zeven redenen waarom zo veel mensen voor Het Anker kiezen.

  1. Feeling met de markt

Als Nederlandse producent heeft Het Anker een unieke feeling met de Nederlandse voorkeuren qua interieur in stijlen. Ondanks dat regelmatig toonaangevende ontwerpers van over de hele wereld worden invlogen, dragen alle meubels het herkenbare Het Anker signatuur.

  1. Betaalbaar

Niet belangrijk voor ons laaglanders; de fauteuils van Het Anker zijn zeer goed betaalbaar. Dit komt mede doordat het bedrijf het totaalproces onder één dak huisvest. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen; alles gebeurt in eigen beheer.

  1. Echte specialist

In haar 92-jarig bestaan realiseerde Het Anker zich dat het slim is zich te specialiseren. En daarvoor werden zitmeubelen gekozen. Doordat de volledige focus op dit segment ligt, weten Het Anker fauteuils zich zo te onderscheiden in de markt. Een combinatie van trends met altijd een eigen touch.

  1. Leer als favoriet materiaal

Leer geeft een unieke uitstraling aan de meubels, want elke verwerkte huid heeft haar eigen unieke kenmerken. Door de specialisatie in zitmeubels, maakte Het Anker zich een hoogwaardige verwerking van leer als materiaal eigen. Leer van gerenommeerde Italiaanse looierijen wordt gebruikt en uitermate vakkundig in de meubels verwerkt; het leidt tot schitterende resultaten.

  1. Comfort met klasse

Het Anker produceert fauteuils die passen bij iedere woonstijl. Handgemaakt van de meest hoogwaardige materialen en naast uiterst comfortabel ook met een prachtige uitstraling. Een pronkstuk dus voor elke woonkamer; het verklaart de populariteit.

  1. Ruime keus

Fauteuil van Het Anker vind je in vrijwel alle woonstijlen; van strak en modern tot klassiek en van chique tot industrieel. Daarom passen ze ook in ieder interieur. Omdat de trends in modellering, materiaalkeuze en kleurstelling actief worden gevolgd, zijn de collecties altijd actueel en up-to-date.

  1. Vakmanschap

Als meubelmaker sinds 1928, beschikt Het Anker over een schat aan ervaring. Het bedrijf volgt niet alleen trends, maar is vaak ook trendsetter. Daardoor groeide Het Anker uit tot één der grootste Europese meubelmakers.