Zakelijke laadpas: eindelijk een maandelijkse overzichtelijke factuur

Last Updated on: 17th maart 2022, 09:30 am

Rijd je zakelijk in een elektrische auto? Dan ben je beter af met een zakelijke laadpas. Dan weet je namelijk zeker dat je overal in het land de auto op kunt laden bij alle openbare laadstations. Bij de zakelijke laadpas kun je altijd kiezen voor verschillende extra’s. Wat dat betreft kan met de zakelijke laadpas echt maatwerk geleverd worden.

Je bent welkom bij alle openbare laadstations in ons land om de auto op te laden

Kies je voor de zakelijke laadpas, dan ben je welkom bij alle openbare laadstations in ons land. Verder kun je kiezen voor extra’s in de vorm van bijvoorbeeld parkeren en het wassen van de auto. Kies je voor een zakelijke laadpas, dan betaal je geen toeslag op de geldende laadtarieven. Groot voordeel is wel dat je elke maand een overzichtelijke factuur krijg met daarin al jouw zakelijke reiskosten. Kiezen voor een laadpas betekent eveneens dat je altijd de maximale BTW  teruggave krijgt. En dat zonder dat je nu alle bonnetjes in een schoenendoos hoeft te bewaren. 

Je betaalt met de laadpas vaak geen toeslag op de laadtarieven

Van snellader tot laden bij publieke laadpalen; het is met de zakelijke laadpas prima mogelijk. Je kunt de laadpas eveneens koppelen aan de laadpaal bij jou thuis. Zo kun je ook deze kosten via de zaak laten lopen.  Kies je voor een zakelijke laadpas,dan kies je meteen ook voor een speciale app. Op de app kun je in realtime zien waar zich laadstations bevinden en welke voor jou beschikbaar zijn. Ook kun je zien welke laadstations de laagste prijs per kilowattuur berekenen. Soms kan het de moeite waard zijn om even ietsje verder te rijden om voordelig te kunnen laden. Zeker is dat je met de zakelijke laadpas geen toeslag hoeft te betalen op de laadtarieven.

Maak zonder extra kosten gebruik van het openbaar vervoer

Kies je voor een laadpas van MoveMove, dan kun je genieten van talloze extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld zonder extra kosten gebruik maken van het openbaar vervoer de OV-fiets, kun je betalen als sprake is van betaald parkeren en kun je betalen voor de wasstraat. Ook kun je de pas gebruiken voor de aanschaf van autovloeistoffen. 

De voordelen van het gebruik van een zakelijke laadpas

En zo kleven er dus zeer veel voordelen aan het gebruik van de zakelijke laadpas.  Met de app kom je altijd bij het goedkoopste laadstation uiten op de factuur krijg je elke maand een mooi overzicht van de gemaakte transacties. Ook krijg je een overzicht van de laadsessies die je gedaan hebt. Ook wat betreft betalen hoef jij je met de zakelijke laadpas geen zorgen te maken De factuur wordt eens per maand via automatische incasso van jouw rekening gehaald. Logisch dus dat jij als zakelijke elektrische rijder ook kiest voor een zakelijke laadpas. De voordelen zijn groot en voor het gebruik van de pas betaal je slechts een klein bedrag per maand. Dat bedrag heb je echter al heel erg snel terugverdiend.