Zakelijke bedrijfswagen nodig? Koop een Fiat Ducato

Zakelijke bedrijfswagen nodig? Koop een Fiat Ducato

Voor vele ondernemers is een bedrijfswagen noodzakelijk. Een bedrijfswagen is goed voor het vervoeren van goederen maar ook goed voor het maken van reclame terwijl je aan het werk bent. Er zijn vele soorten wagens, maar een Fiat Ducato blijft een klassieker die al meer dan 35 jaar lang ideaal is voor alle gebieden van licht transport.

Waarom juist een Fiat Ducato?

Fiat Ducato bestaat uit meer dan 2000 leverbare versies, hierdoor ben je ervan verzekerd dat er altijd een Fiat bedrijfswagen tussen zit die specifiek aan jouw eisen voldoet. 

Deze auto staat bekend om zijn robuustheid, zijn grote laadvermogen, lage tildrempel en ook zijn vele in- en ombouwmogelijkheden. 

Deze auto is onder andere uitgerust met:

  1. Tecno dashboard
  2. Airconditioning die automatisch geregeld is
  3. Cruise control samen met snelheidsbegrenzer
  4. LED dagrijverlichting
  5. Een volledig tussenschot
  6. Centraal deurslot met afstandsbediening
  7. Elektrisch verstelbare verwarmde buitenspiegel

Waar kan ik een Fiat Ducato aanschaffen?

Als officiële dealer van Fiat Professional kun je terecht bij AutoWinkel als je op zoek bent naar de ideale bedrijfswagen. Ze hebben verscheidene modellen op voorraad staan zodat je gelijk kunt uitproberen welk model bij jouw wensen past. 

Daarnaast kun je de inrichting van je bedrijfswagen naar wens aanpassen, of het nou gaat om het plaatsen van een trekhaak, de bestickering of de betimmering en natuurlijk ook andere specifieke wensen, alles kan aangepast worden naar wens.

Wat AutoWinkel zo prettig maak is:

  1. Altijd een vast aanspreekpunt
  2. Bezoek aan bedrijf of aan huis
  3. Expert in het inrichten van bedrijfswagen

Wat zijn de kosten?

De kosten van de auto hangen af van jouw voorkeuren. Bij AutoWinkel kun je al vanaf € 20.500,- een Fiat Ducato kopen dit is inclusief alle aanwezige fabrieksopties, echter exclusief het rijklaar maken.