Welke zenders hebben het beste sportaanbod in Nederland?

Bak chips, voeten op de tafel, biertje in je hand en de afstandsbediening in de andere. Is er iets beters dan je favoriete sport op televisie volgen? Van begin tot eind. Elke match, elke wedstrijd en pot weer? Wij denken van niet. En al helemaal niet in de wereld van de digitale televisie. We kunnen nu alles kijken en alles zien. Maar welke zenders hebben het beste sportaanbod in Nederland? Wij vertellen het je!

1. Fox Sports bij KPN

Wil jij de crème de la crème volgen van het topvoetbal? Dan zap jij naar FOX Sports bij KPN. Zit jij op het puntje van je stoel tijdens nationale competities? Zoals tijdens de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker? Dan word jij gelukkig van FOX  Sports bij KPN. Maar ook voor internationaal topvoetbal ben je hier aan het juiste adres. Zoals de Major League Soccer en de Europa League. Naast leuke en spraakmakende voetbalprogramma’s en documentaires, is er nog meer dan voetbal. Ook voor toptennis uit de WTA en ATP World Tour, MLB en NHL stem je af op FOX Sports.

2. Eurosport

Eurosport, tevens verkrijgbaar via KPN, is al sinds 1989 een van de belangrijkste bronnen voor sportfanaten. Het is een pan-Europese samenwerking gericht op Europese sport. Er is een behoorlijke variëteit aan sport te zien, zoals bijvoorbeeld kleinere Olympische sporten, maar uiteindelijk ligt de focus in het bijzonder op de grote sporten ls tennis, motorsporten (formule 1), voetbal en wielrennen (ronde van Frankrijk bijvoorbeeld). Eurosport is analoog online en op televisie te bekijken.

3. Motorsport.tv

Gaat jouw hart sneller kloppen van bulderende motoren, slippende banden en rokend rubber? Dan zit jij aan de buis gekluisterd bij Motorsport.tv. Dit Amerikaanse kanaal zendt veel soorten races uit. Zoals F1, Europees Formule 3 maar ook heel veel rally’s.

Dit is een Contentsamenwerking met KPN.