Welke sexspeeltjes zijn de moeite waard?

Last Updated on: 29th juli 2022, 01:30 pm

De tijden dat seks een taboe was, liggen lang achter ons en tegenwoordig is het heel normaal om te experimenteren met nieuwe vormen van seks. Er is namelijk heel veel mogelijk dan de traditionele vormen van gemeenschap of zelfbevrediging. Om je een inkijkje te geven in de opties die je allemaal kunt aanwenden om tot nieuwe sensaties te komen, maken wij hier een lijstje voor je met de sexspeeltjes die je een keer zou moeten proberen. Het maakt niet uit of je man, vrouw, non-binair, single of samen bent, met seksspeeltjes kun je een heel nieuwe dimensie aan je seksleven toevoegen.

Een wereld aan mogelijkheden

Als je het spannend vindt om een sex shop binnen te lopen, dan kun je je hart online ophalen. In een online sex shop kun je op je gemak bekijken wat er je allemaal een keer zou willen proberen en wat er allemaal verkrijgbaar is. Een van de absolute toppers van de afgelopen jaren is de satisfyer voor vrouwen. Deze vibrator werkt op een heel andere manier dan voorgaande vibratoren. Het principe is eenvoudig, het effect fantastisch. Je kunt de satisfyer op je clitoris aanbrengen die vervolgens aan de hand van drukgolven gestimuleerd zal worden. Je kunt zelf de stand instellen waarmee dit gebeurt, dus kies de intensiteit die jij het lekkerst vindt. Deze sextoy is heel geschikt voor gebruik alleen, maar je kunt hem ook gebruiken met je partner.

Welke toys moet hij eens proberen?

Voor mannen is er ook volop keus wanneer het gaat over sexspeeltjes. Uiteraard is er altijd de traditionele masturbator van siliconen in de vorm van de genitaliën van je favoriete pornoster. Je kunt echter ook kiezen voor een masturbator die een perfecte nabootsing zal bieden van de orale stimulatie. Dit handzame apparaatje plaats je over je lid en de rest gaat vanzelf. Wil jij nieuwe gebieden ontdekken? Kijk dan eens naar de collectie buttplugs. Voor veel mannen gaat er een wereld open wanneer zij ervaren wat anale stimulatie hen kan brengen. Je zult orgasmen ervaren zoals je ze nog nooit eerder hebt gehad.

Laat je fantasie de vrije loop

Het leuke aan seks is dat je kunt doen wat jij wilt. Wanneer je dus vindt dat jullie seksleven wat ingedut is, dan is het tijd om nieuwe dingen te gaan verkennen. Op de site van een online sekswinkel, kun je volop inspiratie opdoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van BDSM? Je hoeft elkaar niet gelijk af te ranselen, je kunt ook gewoon eens beginnen met het vastbinden van een van de partners. Heb je inspiratie nodig? Dan kun je de erotische verhalen er eens op naslaan die op de sites van de betere sekswinkels te vinden zijn. Alles wat je nodig hebt om deze verhalen zelf te beleven, vind je op de site.