Welke seksspeeltjes zijn er voor mannen?

Of je nu hetero of homoseksueel bent, elke man is weleens nieuwsgierig naar seksspeeltjes. Om bijvoorbeeld je soloseksleven meer pit te geven of omdat je meer spice wilt toevoegen aan jullie seksleven samen. Er is gelukkig heel veel spannends te vinden voor mannen op het gebied van seksspeeltjes. En wij vertellen je graag welke dat zijn in deze blog!

Een seksspeeltje in je slaapkamer zorgt niet alleen voor meer genot en plezier. En betekent ook meer mogelijkheden en spanning. Juist daarom zoeken zowel mannen als vrouwen regelmatig een nieuw speeltje. Maar welke seksspeeltjes zijn er eigenlijk? We gaan ze eens even allemaal langs.

1. Kunstvagina

De kunstvagina wordt ook wel een masturbator genoemd en is een soort sleeve die de man kan penetreren. Zo zijn er vaak ook verschillende modellen te vinden online en in de winkel. Denk aan een vagina, mond of anus. Daarnaast hebben ze meestal aan de binnenkant ook nopjes en ribbels om de piemel nog meer te stimuleren. Het is een perfect speeltje voor de man die meer wilt dan zich enkel en alleen aftrekken als het om soloseks gaat. Het gaat daarnaast het gevoel weer alsof je seks hebt met een partner. Er zijn verschillende soorten, zoals een fleshlight of een blowjob simulator.

2. Cockring

Als je een ring om de penis schuift of om de ballen dan wordt dit een cockring genoemd. Het is vaak gemaakt van metaal, rubber of siliconen. De ring zit vaak vrij strak waardoor er bloed naar de penis toe wordt gepompt. Met als resultaat dat de erectie vaak harder en langer wordt. Het kan dus een oplossing zijn voor erectieproblemen maar je kan er ook een voortijdige ejaculatie mee voorkomen. Daarnaast zijn er ook cockringen die kunnen zorgen voor meer stimulatie van de penis maar ook van de clitoris. Wat weer extra genot met zich meebrengt voor de vrouw. Een asslock geeft meer anale stimulatie of die van de prostaat.

3. Anale toys

Extra stimulans van de anus kan mooie toevoeging zijn aan jouw seksleven. Het kan namelijk zorgen voor een heftig orgasme doordat er in de anus heel veel zenuwuiteinden zitten. Er zijn heel veel verschillende anale sextoys ontworpen. Denk aan buttplugs, anale kettingen en kralen maar ook anaaldouches om alles eerst schoon te maken voor de seks. Met of zonder afstandsbediening om het vibrerend te maken of niet.

4. Penis sleeve

Deze sekstoy wordt ook wel een penisverlenger of penishuls genoemd. Het is een speeltje dat een man om zijn penis heen kan schuiven waardoor ‘ie langer wordt maar ook bijvoorbeeld voor meer stimulans kan zorgen. Omdat ‘ie wordt verlengd of verdikt met een aantal centimeter. Ze komen dan ook in veel verschillende vormen, kleuren en materialen voor. Als je moeite hebt om een erectie te behouden kan het ook een oplossing zijn omdat het soms een knellende werking heeft waardoor de penis langer hard kan blijven.

5. Opblaaspop

Een opblaaspop is vaak een levensgroot model met meerdere openingen waardoor het lijkt alsof het levensecht is. Het wordt ook wel een sekspop genoemd omdat mannen op deze manier seks kunnen hebben met een levensgrote pop voor een meer realistisch doel. Het is een meer visuele manier van masturberen en een manier om bijvoorbeeld je verlangens op uit te oefenen. Of je fantasieën.

6. De penispomp

Wie graag een grotere penis wil hebben of een hardere erectie kan gebruikmaken van de penispomp. Het geeft daarnaast ook nog een hele boel genot doordat de cilinder over je piemel wordt geschoven. Vervolgens zuigt de pomp vacuüm waardoor de bloedvaten nog meer open gaan staan. Er gaat dus simpelweg meer bloed richting de zwellichaampjes met een stijvere penis als gevolg. Al geven mannen ook vaak aan dat het voelt alsof je een blowjob krijgt met een penispomp.

Seksspeeltjes voor iedereen

Vaak is het aanschaffen van een seksspeeltje voor de eerste keer wat spannend. En dat is ook niet gek omdat er vaak (onterecht) nog een taboe ligt op seksspeeltjes. Daarom worden de meeste seksspeeltjes ook discreet verzonden of ingepakt zodat niet iedereen direct ziet dat jij een seksspeeltje hebt aangeschaft. Dat maakt de stap naar het kopen van een seksspeeltje ook gemakkelijker. Want vergeet niet: er worden jaarlijks heel veel seksspeeltjes verkocht. Dus je bent zeker niet de enige die er nieuwsgierig naar is.