white analog kitchen scale

Verschillende weegschalen

24high is een headshop die beschikt over weegschalen in verschillende soorten en maten.  Zo bieden ze de Mini, de Pocket en de Tafel weegschalen aan met verschillende weegeenheden. De mini-weegschalen zijn ideaal voor het afwegen van kleine micro dosissen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en door hun grootte makkelijk mee te nemen. Een merk dat mini weegschalen aanbiedt is On Balance. Ze staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenmaal gekalibreerd zijn dit betrouwbare mini-weegschalen. Benieuwd naar de On Balance weegschalen? Lees dan dit blog!

Waarom een weegschaal?

Wanneer je psychedelica zoals paddo’s wil gebruiken raden we aan om een pocket of mini weegschaal aan te schaffen. Je wilt namelijk weten wat een dosis is en deze ook kunnen afwegen. Wanneer je niet op de hoogte bent van de juiste doses, loop je het risico om in een slechte trip terecht te komen. Je wilt geen overweldigende en nare ervaring overhouden aan een trip op psilocybine of andere psychedelica. Psilocybine is in staat om zijn magische kracht een prachtige ervaring te manifesteren. De juiste dosis kan per persoon verschillen. Begin altijd met een kleine dosis en voer de dosis op tot de gewenste trip niveau is bereikt. Schrijf op wat je laatste dosis was zodat je bij de volgende keer weet welke dosis goed is voor jou. Om al deze gegevens juist te hebben is het aan te raden een On Balance mini-weegschaal in huis te halen.

Verschillende soorten weegschalen

On Balance weegschalen zijn van excellente kwaliteit. On Balance is een weegschalen lijn van het bedrijf Marsden wat inmiddels alweer 50 jaar bestaat. Marsden heeft zich de laatsten jaren, met succes, gespecialiseerd op het ontwikkelen van weegschalen voor de wereldwijde medische markt. Het is een innoverend bedrijf dat alleen producten maakt van hoge kwaliteit, gewaarborgd met een garantie van 3 tot 5 jaar! 24High is daarom groot voorstander van On Balance!

Let op bij het aanschaffen van een weegschaal

Weeg zelf je kruiden af voor een heerlijk theetje, of maak zelf capsules met gedroogde psilocybine paddo poeder als microdosis. Maak de juiste keuze bij het kopen van een weegschaal. Het wegen van een juiste dosis staat gekoppeld aan een geweldige ervaring. Er zijn enkele dingen waarmee je rekening moet houden bij het aanschaffen van een weegschaal. Waar ga je de weegschaal voor gebruiken? Is het om grote hoeveelheden te wegen of juist kleinere? Gebruik je de weegschaal voor grotere hoeveelheden, dan is een weegschaal die tot 2 decimalen achter de komma nauwkeurig weegt overbodig. Kies geen mini of pocket weegschaal, maar ga voor het model tafel-weegschaal!