Avonturen in bed worden spannender met poppers

Last Updated on: 4th oktober 2022, 09:39 am

Steeds meer jongvolwassenen kiezen voor het gebruik van poppers. Het is een flesje met een vluchtige vloeistof, welke verschillende effecten heeft. In de basis geven de poppers gebruikers een warm en ongeremd gevoel. Het verklaart waarom dit product voornamelijk gebruik wordt bij het hebben van geslachtsgemeenschap; de opwinding wordt sterk gestimuleerd, wat avonturen in de slaapkamer spannender maakt. Poppers kopen doet men online. Er zijn verschillende aanbieders van de poppers, waarbij consumenten keuze hebben uit verschillende varianten. Ben jij al bekend met dit fenomeen? In dit artikel lees je meer over de werking en het gebruik hiervan. Nieuw zijn de poppers overigens allerminst, ze worden al sinds de jaren ’60 verkocht.

Online poppers kopen is heel eenvoudig

Het kost weinig moeite om aan poppers te komen; online vind je ze al snel. Vaak worden ze binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd, waardoor je ze direct kunt gebruiken. Maak gebruik van een poppers kopen aanbieding, om zo voordelig mogelijk uit te zijn. Er worden regelmatig acties aangeboden door verkopers van dit product. Wees je ervan bewust dat het gebruik van de poppers niet geheel zonder risico is; volg altijd de instructies die bij de verpakking worden meegeleverd. Zoals reeds werd aangehaald bevatten de flesjes een vluchtige stof. Op het moment dat men het flesje opent, komt deze damp vrij. Door de damp op te snuiven, zal men het opwindende effect van de poppers ervaren. Slik het goedje in de flesjes nooit in, dit is zeer schadelijk en kan zelfs levensgevaarlijk zijn. 

Effect van het gebruik van poppers 

Niet alleen hebben poppers een opwindend effect; het laat mensen ook ontspannen. Dat ontspannen effect maakt een festival of een avondje met vrienden voor veel gebruikers van de poppers leuker. Het verklaart waarom de poppers niet alleen tijdens het hebben van geslachtsgemeenschap worden gebruikt, maar ook bij een festival. Een van de voordelen van de poppers ten opzichte van bijvoorbeeld verschillende soorten softdrugs, is het feit dat het effect van de poppers slechts enkele minuten aanhoudt. Het effect na het inademen van de vrijgekomen damp uit de flesjes kan al na een paar seconden merkbaar zijn.  

Wetgeving rondom poppers door de jaren heen veranderd 

Voorheen vielen de poppers onder de Geneesmiddelenwet in Nederland, wat het verboden maakte om dit middel op de vrije markt aan te bieden. Tegenwoordig wordt dat laatste wel toegestaan, doordat de poppers inmiddels onder de Warenwet vallen. Het verklaart waarom je de poppers zo makkelijk online kunt bestellen bij verschillende verkopers. Ook lachgas valt bijvoorbeeld onder deze Warenwet. Er zijn ook diverse fysieke winkels waar je de poppers kunt verkrijgen. Niet iedereen vindt het even prettig de poppers aldaar te kopen; het online bestellen hiervan is geheel discreet.