Vader met jonge kids? Zo style je ze net zo stijlvol als jou

Er wordt vaak gezegd dat vaders niet zoveel stijlgevoel zouden hebben als moeders. Onzin natuurlijk, want als vader ben je minstens zo goed in staat om je kinderen een leuke look te geven dan moeders. Mocht kinderkleding als jonge papa nou tóch iets minder je ding zijn, dan geven wij in dit artikel een paar tips om je kinderen er nét iets meer fashionable uit te laten zien.

Twinning is winning

Hoe leuk is het om te twinnen samen met jouw zoon of dochter? Bijvoorbeeld wanneer jullie hetzelfde shirt of dezelfde jas dragen. Uiteraard zal er wel een groot verschil in maten zijn, maar desondanks kunnen jullie wel hetzelfde kledingstuk aan. Sommige kledingmerkjes spelen hier speciaal op in en maken het mogelijk dat jij en je kids er allebei even stijlvol uit kunnen zien.

Kijk naar leuke merkjes

Bij kinderkleding merken is het vaak het geval dat je even moet zoeken voordat je écht een leuk merkje hebt gevonden, maar als het zo ver is: je daar jaren terecht kunt voor de leukste items. Heb je bijvoorbeeld Koko Noko kinderkleding al ontdekt? Heel veel jonge ouders zijn fan van dit merkje en wij begrijpen wel waarom: je vindt er hele hippe kinderkleding, voor een zacht prijsje. Dat wil toch iedere ouder?

aandeel, binnen, binnenshuis

Koop bij dezelfde labels

Jullie kunnen natuurlijk dezelfde outfits aan, maar vaak is kinderkleding nou eenmaal ook een stuk ‘kinderlijker’ dan kleding voor volwassenen. Jij zou misschien wel eerder een blazer dragen, maar nette of formele kleding bij jonge kids staat toch een stuk anders. Om er zeker van te zijn dat jij én je kids er stijlvol uitzien kunnen jullie er ook voor kiezen om kleding te kopen bij dezelfde labels. Sommige kinderkleding merkjes maken namelijk ook kleding voor volwassenen.

Twin met stoere petjes

Ook al heeft je kleine kinderkleding aan en jij volwassenere kleding, dan kunnen jullie alsnog met elkaar matchen door accessoires. Bijvoorbeeld door allebei hetzelfde petje te dragen. Staat stoer, petten beschermen je kleintjes tegen de zon en matchen met je vader is als jong kind natuurlijk het leukste wat er is.