Toffe gadgets voor de moderne man

Anno 2021 zijn er zo ontzettend veel gadgets op de markt dat er voor ieder wel wat wils is. Vrouwen die hun wax sessies overslaan en hun benen gaan epileren met een epilator, jongens die spelen met een drone of mensen die met een simpele app alle verlichting in huis kunnen bedienen vanaf hun telefoon. Er zijn heel wat coole gadgets op de markt. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie of simpelweg benieuwd naar populaire en toffe gadgets voor de moderne man? In dit artikel maken wij een overzicht.

Massage gun

Als je veel sport, dan zal je herkennen dat je regelmatig spierpijn hebt of je spieren regelmatig verkrampt zijn. Ontzettend vervelend, zeker op momenten dat je niet kunt gebruiken om pijnlijke of verkrampte spieren te hebben. In dat geval kun je een massage gun heel goed gebruiken. Dat klinkt misschien wat heftig (ga jej e spieren met een pistool behandelen?) maar het werkt uitermate goed. Hoewel het apparaat en diens handvat er misschien uitziet als een pistool, zit er geen huls aan de bovenkant, maar een ronde siliconen dop die je tegen je spieren aan kunt houden. Door de trillingen van het apparaat worden je spieren gemasseerd om je sportprestaties te verbeteren.

person holding black and gray cordless hand drill

Drones

Een ander onmisbaar gadget voor de moderne man in 2021 is de drone. Dit is een eigenlijk een vliegende computer, die je op afstand kunt besturen. Sommige drones werken met een afstandsbediening, andere drones kun je bedienen vanaf je telefoon. Je kunt drones met een camera gebruiken om mooie beelden te schieten van een locatie vanaf bovenaf, maar je kunt ze ook voor je eigen plezier gebruiken als een soort vlieger. Drones bestaan er in allerlei vormen en maten, van heel goedkoop tot heel uitgebreide drones in het luxe segment met veel verschillende speficicaties. Eén van de meest populaire merken op het gebied van drones en GPS systemen is DJI drones.

Oplaadstation / docking station

Je apparaten opladen kun je doen door allerlei verschillende kabels te gebruiken, maar de echte gadgetfreak kiest hiervoor een oplaadstation. Op zo’n station kun je je apparaten draadloos opladen, vaak ook meerdere tegelijk. Je kunt hier je telefoon dus in zetten of leggen en hierdoor wordt deze opgeladen, maar ook je smartwatch kun je hier vaak tegen aan zetten zodat deze tegelijkertijd diens batterij oplaadt. Maak je van Apple, dan kun je met een speciale docking station ook tegelijkertijd je Airpods opladen.

Fridgecam

Als we je zouden vertellen dat een camera in de koelkast een onmisbaar gadget voor 2021 is, dan frons je je wenkbrauwen misschien. Toch is dit echt een gadget die in een korte tijd steeds populairder is geworden. De fridge cam neemt elke keer dat je de koelkast sluit een foto van de koelkast en verzendt deze vervolgens naar je telefoon. Als je vanuit je werk naar de supermarkt gaat kan het zomaar zijn dat je je niet meer herinnert wat er in de koelkast lag, en als gevolg eten mee neemt vanuit de supermarkt wat je eigenlijk nog in huis had. De fridge cam vermindert dus voedselverspilling en zorgt er ook nog eens voor dat je minder onnodige kosten maakt in de supermarkt.