Telefoonhoesje naar eigen wens ontwerpen

Onze mobiele telefoon is tegenwoordig van zoveel snufjes voorzien, dat we hem vandaag de dag niet meer kunnen missen. Waar je hem in het verleden gebruikte om te bellen, is dat nu eerder een zeldzaamheid. Je mobieltje doet dienst als scanner, bankpas, fototoestel en chat systeem. Hiermee is ook direct duidelijk dat een goede bescherming nodig is om van al deze functies gebruik te kunnen blijven maken. Goed nieuws! Een telefoonhoesje ontwerpen doe je helemaal zelf. Zo voorkom je niet alleen schade, maar maak je ook echt de blits.

Soorten telefoonhoesjes

Elk telefoontoestel is anders en jouw telefoonhoesje maken, doe je dus passend bij jouw merk en type telefoon. Kies voor een hardcase uitvoering van gepolijst kunststof voor optimale bescherming tegen krassen en breuken. Een softcase model is gemaakt van siliconen. Dit biedt bescherming tegen krassen en stoten. Je kunt zelfs kiezen voor een portemonnee hoesje met daarop je mooiste foto afgebeeld.

Telefoonhoesje maken

Het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje klinkt ingewikkelder dan het is. Jouw iPhone 11 hoesje maken doe je lekker vanuit je luie stoel. Doorloop de volgende stappen en met een beetje geluk mag jij je morgen al de trotse eigenaar noemen van een telefoonhoesje op maat. Je komt in het bezit van jouw eigen gemaakte hoesje door:

  • je type telefoon en je type hoesje te kiezen
  • jouw hoesje te ontwerpen met je eigen foto
  • te bevestigen dat dit jouw gewenste hoesje is
  • ongeduldig op de bank te wachten tot de bezorger hem komt brengen

Cadeautip

Verras je partner of een van je vrienden met een telefoonhoesje op maat. Met zo’n origineel cadeau maak je ongetwijfeld indruk. Dat je werk hebt gemaakt van het uitzoeken van een persoonlijk presentje is hiermee wel duidelijk geworden. De foto die jij kiest als blikvanger zal voor de ontvanger van grote waarde zijn. Een telefoonhoesje maken kan zowel voor jezelf, als voor een ander een bijzonder dierbaar cadeau zijn.