Relatiegeschenken 2.0: maak het persoonlijk

Het kan soms lastig zijn om te bedenken wat je moet geven aan jouw werknemers. Maar ook als de taak bij jou wordt neergelegd door jouw werkgever hoeft dit niet een gemakkelijke taak te zijn. Daarom hebben wij hier wat stoere tips voor jou op een rijtje gezet.

#1 Bedrukken van spullen

Je kan tegenwoordig veel bedrukken online. Denk hierbij aan aanstekers bedrukken, maar ook t-shirts kan je bedrukken. Maar wat is nu echt leidend in jullie kantoor. Wat wordt bijna dagelijks gebruikt naast die koffie kop. Misschien is dat wel een usb stick. Zelfs een usb stick bedrukken is mogelijk. Zet er ook nog wat persoonlijks op voor iedereen en je bent helemaal klaar.

#2 Zakmes

Een echt mannelijk relatiegeschenk is een zakmes. Je kan zakmessen in alle soorten en maten krijgen. Maar een alles in één Zwitsers zakmes is de beste keuze. Want iedereen is op zijn tijd opzoek naar zijn kurkentrekker. Nu kan jij hem dus gewoon cadeau doen.

#3 Kweeksetjes

Ja, misschien denk je er niet gelijk aan. Maar hoe tof is het om op jouw bureau een klein plantje te zien groeien. Deze kan uitgroeien tot een grotere en grotere plant. Zo maak jij gelijk van jullie kantoorruimte een urban jungle. Deze kweeksetjes zijn in grote hoeveelheden online te koop.

#4 Liefde gaat door de maag

Een relatiegeschenk in de vorm van eten is eigenlijk altijd een goed idee. Wie wil nou niet een lekkere reep chocolade krijgen van zijn werkgever. Daarnaast kan je bij bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely een bedrukte wikkel erbij krijgen. Zo zet jij je ook nog in tegen landbouwslavernij.

#5 Stropdassen

Zitten jullie als team er iedere dag met jasje en dasje bij. Dan is het stoer om die stropdassen eens cadeau te doen. Dan wel met eigen logo natuurlijk. Zo zit iedereen op kantoor er mooi gekleed bij. Ook straal je als groep eenheid uit, dit is voor een klant natuurlijk goed om te zien.

Bedrukken is het helemaal

Zoals jij ziet is bedrukken iets dat gemakkelijk kan vandaag de dag. Zo geef je toch iets van het bedrijf mee, maar ook wat leuks voor de werknemer. Je creëert hier gelijk ook een positief groepsgevoel mee. Zodra jouw werknemers te koop lopen met het logo weet jij dat ze gelukkig zijn het bedrijf waarvoor ze werken.