Op een natuurlijke manier je erectie verbeteren

Wist je dat jij je erectie op een natuurlijke manier makkelijk kan verbeteren. Veel mannen grijpen meteen naar middelen, maar er zijn meer oplossingen te verzinnen tegen een betere erectie. 

Veel mannen hebben te maken met erectieproblemen. Het is dus helemaal niet gek dat je bij dit artikel terecht bent gekomen. Meer dan 17% van de mannen boven de 18 jaar hebben hier last van. Het kan zijn dat je de erectie niet lang genoeg aan kunt houden, of dat je überhaupt geen erectie kunt krijgen. Het kan zijn dat je ongezonde gewoontes hebt die erectieproblemen veroorzaken. Goed dus om hier eerst naar te kijken voordat je opzoek gaat naar middelen die kunnen helpen. 

Testosteron verhogen 

Bij de man neemt het testosteron gehalte af na het dertigste levensjaar. Hierdoor kan het zijn dat je een minder hoog libido hebt en dus minder zin in seks. Dit is de reden voor de meeste erectieproblemen bij mannen, en dan vooral oudere mannen. 

Je testosteron verhogen kan op allerlei manieren. Een natuurlijke manier kan zijn door meer te gaan sporten en bewegen en dan vooral krachttraining en daar jezelf in uitdagen. Een anderen manier kan ook zijn doorkind active middelen. Deze geven je gelijk een verhoogd libido zonder te veel poes pas. 

Superfood: Maca 

Dit is een superfood die bekend staat om het verhogen van libido en ook de vruchtbaarheid. In oude Peruaanse stammen werd dit al gebruikt om het libido van de man te verhogen. Maar na onderzoeken is gebleken dat het ook daadwerkelijk werkt voor de man. Je kan inmiddels Maca gewoon in poedervorm in de supermarkt halen. Je kan het verwerken in gerechten of in je ochtend smoothie. 

Train je PC-spier 

Je zou ook je PC-spier kunnen trainen. Dit is de bekkenbodemspier en hierdoor kan je makkelijker een erectie krijgen. Je kan hem ook trainen om langer aan te blijven. Dit is na wetenschappelijk onderzoek gebleken. Deze spier zorgt ervoor dat er meer bloed naar de penis gestuwd kan worden. Het is de spier die ervoor zorgt dat jij plas kan ophouden. Het kan dus ook helpen bij incontinentie bij mannen wanneer je deze spier gaat trainen. Moet je plassen, probeer het dan gewoon nog even een paar tellen op te houden voor een betere erectie. 

Gezonde leefstijl 

Wist je dat er een aantal dingen echt not-done zijn wanneer jij je erectieproblemen te lijf wil gaan. Dit zijn bijvoorbeeld overgewicht, stress, roken, drugsgebruik, alcoholmisbruik en weinig beweging. Wanneer jij één van deze boxen vinkt dan is het tijd voor verandering. Want je kan wel middelen gaan gebruiken maar de meeste kracht van een goede erectie zit gewoon in jezelf. 

Zo was het vroeger heel gewoon om tot op late leeftijd nog seksueel actief te zijn. Maar in de hedendaagse maatschappij zien we steeds meer mannen die fysiek niet meer in staat zijn om een goede erectie te krijgen. Dit komt dus door bovenstaande gewoontes. Ga dus sporten, laat dat biertje staan en eet gezond!