Mannelijke werknemers? Deze kerstpakketten zullen bij ze in de smaak vallen

Last Updated on: 26th november 2019, 12:16 am

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: kerst. Niet alleen omdat dit een gezellige tijd is met jouw vrienden en/of familie, met heerlijk eten. Ook omdat je van je werknemer een bedankje, een schouderklopje krijgt in de vorm van een kerstpakket. Voor de werknemer leuk, maar voor de werkgever soms een hersenbreker is. Er wordt namelijk wel verwacht dat het bijvoorbeeld ieder jaar weer iets anders is. Voor een heel mannenteam kun je met de volgende ideeën leuke kerstpakketten inspiratie opdoen.  

Bierpakket

Een man kan je altijd wel blij maken met een goed glas bier. Van de ‘standaard’ Hertog Jan of Heineken tot bijzondere speciaalbiertjes. Een bierpakket als kerstpakket is altijd een goed idee. Doe er een mooi bierglas, lekkere borrelhapjes en een serveerplankje bij, en het pakket is helemaal geslaagd.

 

Een keukenpakket

Wat ook altijd goed werkt is een goede, stoere messenset in een houten messenblok. Welke man wil hier nou niet mee pronken? Doe hier goede stukken gedroogd vlees of kaas bij en het pakket is al helemaal geslaagd. Je kunt in de messenset, naast de standaard messen, ook een pizzasnijder of schilmes toevoegen.

 

Sterke drank pakketten

Waar een bierpakket altijd op zijn plaats is, is een pakket met sterke drank dit ook zeker. Iedere man heeft op zijn tijd wel zin in een glaasje. Je kunt kiezen voor een fles met mooie glazen en eventueel enkele borrelhapjes. Maar je kunt ook denken aan een standaard met buisjes van verschillende soorten drank. Beide zullen in de smaak vallen.

 

Elektronica

Pakketten met verschillende producten zijn leuk om te krijgen, maar één groot cadeau valt ook zeker in de smaak. Bij mannen is de keuze een elektronisch product dan altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een JBL Speaker, waar je de mooiste muziek uit kan luisteren. Maar keukenapparaten vallen ook altijd in de smaak, zoals een tosit-ijzer of een airfryer. Niet altijd elektronisch, maar ook een goed cadeau is een barbecue. Denk aan een klein Green Egg of een andere soort barbecue.

 

Kortom, genoeg mogelijkheden voor een mooi kerstpakket, waarmee je mannelijke medewerkers ieder jaar weer kunt verrassen.