Mag het iets meer zijn? De penispomp in al zijn glorie.

Omdat we allemaal gewoon mensen zijn, worden we wel eens onzeker. De ene vindt zijn tenen te krom, de andere heeft liever een rechte neus. Bij mannen gaat het vaak over 1 ding: de lengte van hun fallus. In de kroeg worden er, mannen onder elkaar, al lachend vaak enkele centimeters bij gefantaseerd. 

Heb ik een penispomp nodig? 

Vast niet, maar ben je niet tevreden over de lengte van jouw kleine man? Geen probleem, dan is daar de penispomp! Met deze handige tool tover je jouw kleine vriend zo enkele maten dikker en langer. Om je partner te verrassen, als cadeautje of gewoon eens voor de fun. Maar ook bij erectieproblemen kan de libidopomp een oplossing bieden. De voordelen zijn voor de hand liggend: het apparaat is niet duur, je hebt snel resultaat en het is een stuk minder gedoe dan je edele heer vol hormonen te spuiten (ja, dat is ook een ding). 

Werkt een penispomp nu echt? 

Er is heel erg wat geschreven over dit magische pompje. Het is zoals met alles zo: je hebt voor- en tegenstanders. Maar, kort gezegd: ja, de penispomp doet wat hij belooft. Houd je rekening met de voorschriften, zal hij na enkele pompjes je penis doen zwellen. Je hebt zelfs de keuze tussen handmatige en automatische pompen. Let wel: het effect is tijdelijk. 

Hoe werkt het?

De werking is simpel. Je plaatst de pomp op de penis, en na enkele pompbewegingen merk je al een verschil. Doordat de buis vacuüm trekt stroomt je lid vol bloed en gaat uitzetten met als resultaat: een trotse knots. Na verloop van tijd gaat uiteraard alles weer terug naar normaal. Het is leuk dus voor de afwisseling, zeg maar. Wil je het resultaat langer behouden, dan gebruik je meteen na gebruik een penisring. Ook deze laat je best niet te lang zitten, om beschadiging aan de huid te voorkomen. Maar als je het boekje volgt, ben je er zeker een half uur zoet mee. 

Als kers op de taart: een seksspeeltje

Heb je het nodige zelfvertrouwen getankt nu je jongeheer gegroeid is? Dan wil je mogelijk de volgende keer de beleving ook voor je partner nog vergroten. Heb je al eens gedacht aan een sextoy to spice things up?  De mogelijkheden zijn eindeloos en plezier verzekerd! Weet je niet goed welke vibrator te kiezen? Doe dan wat onderzoek op het internet of vraag een vriend of vriendin om raad. Er is ongetwijfeld iemand in je omgeving die hier al ervaring mee heeft. Maar of ze hun tips & tricks willen delen, dat zal je moeten ontdekken!