Lauren Verster: Vriend, Cupmaat & meer feitjes

Last Updated on: 25th maart 2024, 10:20 am

Ze is geboren in april 1980 in Den Bosch. Ze is een Nederlandse programmamaakster en ook presentatrice. Tijdens haar middelbare school was ze al actief bij een lokale televisiezender. Ze ontwikkelde een programma voor jongeren en ze was een verslaggeefster. Later ging ze naar Amsterdam. Ze deed er de studie Nieuws en Informatie. Ze deed dit aan de Universiteit van Amsterdam. Ze ging er ook werken bij de regionale omroep en ging voor omroep Amsterdam filmen en presenteren en alles monteren. Ze werd gezien door Nickelodeon en ook door MTV Networks. Ze presenteerde er de programma’s The Box Alex on the BOx, 411 en ook Kids Choice Awards. Later ging ze naar de Jakhalzen (een deel van de Wereld draait door) en 6pack van MTV. Ze ging nog veel meer presenteren. Zo presenteerde ze in 2008 Eye Opener en in 2009 Lauren Verslaat (beide voor Veronica). Ze was in 2010 te zien als presentator van UnderCover Boss. In 2012 ging ze naar de Avro. Ze presenteerde hier verschillende series. In november 2013 presenteerde ze haar boek wat ging over liefdesverdriet

Privé Lauren Verster

Ze had een relatie voor vier jaar tot 2015 met Jort Kelder. Ze waren een waar showbizz koppel. Het hield echter geen stand en ze kreeg later een relatie met een cameraman waar ze een dochter mee heeft. Het is een publiek geheim, dat ze niet blij is geweest met hoe ze haar relatie met Jort Kelder heeft beëindigd.

Cupmaat en meer

We gaan in dit artikel de cupmaat van Lauren Verster niet delen. We begrijpen, dat je graag smeuïge details wilt weten over haar, haar relaties en hoe ze leeft wilt weten.