Iphone XR: Alle voordelen op een rij

Toen Apple hun nieuwe modellen de iPhone Xs en de Xs Max op de markt bracht, kwam daar ook een nieuw model bij kijken. Apple introduceerde toen de iPhone XR, wat een goedkopere versie is van de Xs maar qua kwaliteit helemaal niet veel verschilt van zijn duurdere concurrent. Op dit moment is het qua prijs-kwaliteit verhouding het betaalbaarste toestel van Apple. Wil je weten wat de grootste voordelen zijn van de iPhone Xr? Lees dan gauw verder.

De accu

Waar de iPhone XS een oled-scherm heeft (kwalitatief erg goed), heeft de Xr een lcd scherm. Dat betekent dat de Xr minder felle kleuren zou tonen en minder diepe zwarttinten, maar toch zijn de schermen van beiden amper van elkaar te onderscheiden. Dit lijkt op het eerste gezicht een nadeel, maar het grote voordeel aan dit lcd-scherm is dat het veel minder accu kost dan een oled-scherm. Dit toestel heeft een accuduur van 15,5 en 16,5 uur.

Groter scherm

Een goedkopere iPhone zou ook een kleiner scherm met zich meebrengen, zou je denken. Niets is echter minder waar. Het scherm van de iPhone Xr is groter dan die van de Xs. De iPhone Xr heeft namelijk een 6,1 inch-lcd scherm. Hiermee is het qua scherm een soort tussenvariant van de Xs en de Xs Max.

De prijs

We noemden het al even, maar de prijs van de iPhone Xr is echt veel vriendelijker voor je portemonnee dan andere iPhones. Waar je de XS pas vanaf 1159 kunt krijgen, ben je voor een iPhone Xr ‘maar’ 859 euro kwijt. En omdat beide iPhones ongeveer dezelfde kwaliteiten hebben, bespaar je 300 euro. Wanneer je een voordelig telefoon abonnement afsluit bij een provider, ben je al helemaal goedkoop uit.

De verschillende toestellen

Toen de iPhone 5s op de markt kwam, zag je allerlei mensen lopen met Iphones met een rode, blauwe of gele achterkant. De iPhone Xr biedt dezelfde keuzes, zoals een iphone xr hoesje van gsmpunt.nl Je kunt kiezen tussen rood, geel, wit, oranje, zwart en blauw. De kleuren zie je echter niet wanneer je een hoesje over je iPhone draagt. Dat is wel zeker aan te raden wanneer je je telefoon zo lang mogelijk mooi wilt houden.