photo of person typing on computer keyboard

Hieraan moet jouw gaming pc voldoen

Als het gaat om het bouwen van een gaming PC, zijn er een paar belangrijke onderdelen die je moet overwegen. Ten eerste heb je een Graphics Processing Unit (GPU) van goede kwaliteit nodig – dit is het hart van elke gaming PC en zal bepalen hoe goed je games eruit zien en presteren. Ten tweede heb je een snelle processor (CPU) nodig – dit helpt om ervoor te zorgen dat je games soepel verlopen en niet vertragen. Ten slotte heb je veel RAM (geheugen) nodig – hiermee kun je meer gegevens op te slaan en het zorgt ervoor dat je games snel kunnen laden.

De juiste componenten

De beste gaming PC samenstellen gaat alleen met de juiste componenten. Hier zijn enkele van de beste GPU’s, CPU’s, en RAM’s voor gaming Pc’s:

Grafische verwerkingseenheid (GPU):

– AMD Radeon R9 290X

– NVIDIA GeForce GTX 780 Ti

Processor (CPU):

– Intel Core i7-4790K Processor

– AMD FX-8350 bewerker

Geheugen (RAM):

– Corsair Dominator Platinum 16GB DDR3 1600MHz Geheugenkit

– G.SKILL Ripjaws X Series 16 GB DDR3 1600MHz Geheugenkit

Dit zijn slechts een paar van de belangrijkste onderdelen die je overwegen moet bij de samenstelling van een gaming PC. Zorg ervoor dat je je onderzoek doen en kies de juiste onderdelen voor jouw behoeften om de beste gaming ervaring mogelijk te maken.

De beste games

Nu je een goede gaming PC hebt, is het belangrijk om gave spellen te verzamelen. Spellen als Call of Duty, Battlefield en andere first person shooters vergen veel kracht van de computer om soepel te draaien. Een ander spel dat nu populair is, is Grand Theft Auto 5. Dit spel vereist ook een goede hoeveelheid rekenkracht van de computer om te draaien zonder enige vertraging of problemen. Als je dit soort spellen wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat je computer het aankan. Bedenk dus ook vooral vooraf welke games je graag wilt gaan spelen, zodat je de nieuwe PC hierop kan afstemmen.