Het ultieme cadeau voor de stijlvolle man: De Casio G-shock Metal

Een horloge cadeau geven is eigenlijk altijd een goed idee. Vooral als de feestdagen voor de deur staan wil je in deze tijd je naasten het liefste extra verwennen. Als je ervoor kiest om een horloge voor een man aan te schaffen en cadeau te geven dan is het van belang dat deze ook goed past bij de stijl van de persoon. De collecties van Casio G-Shock zijn daarom ideaal omdat dat deze voor iedere stijlvolle, stoere zakenman wel een geschikt horloge te bieden hebben. De G-Shock Metal is hier een goed voorbeeld van. Of je het horloge nu combineert met een casual outfit of een nette zakelijke outfit, deze horloges uit de G-shock Metal lijn passen bij elke gelegenheid. Doordat veel van de modellen zijn uitgerust met de meest innovatieve technologieën is het ook zeker een horloge voor de man die graag voorop loopt volgens de laatste trends en ontwikkelingen! In dit artikel leggen we je uit wat dit horloge jou te bieden heeft en met als extraatje alvast de horloge trends van 2021!

De MT-G lijn: Verfijnd en geavanceerd

Met de Metal Twisted G-SHOCK ga je voor een echte blikvanger met een elegant en krachtig uiterlijk. Deze premium G-Shock Metal lijn, de MT-G lijn, is volledig gemaakt van roestvrij edelstaal welke van topkwaliteit is. Daarnaast bevatten de MT-G modellen een hard saffierglas waardoor het horloge perfect is voor zakenmannen, die waarde hechten aan de exclusiviteit van een horloge.

De band van dit horloge is op een speciale manier verbonden met de horlogekast waardoor het horloge extra schokbestendig is. Voor het extra comfort is aan de binnenkant van de horlogeband een dun laagje duurzaam kunststof aangebracht maar ook aan de buitenkant van de gesp voor extra bescherming.

Verder garandeert dit horloge nauwkeurige tijdregistratie dankzij de radio controlled techniek, voor tijdsynchronisatie wereldwijd. Ook wordt de volledige functionaliteit gegarandeerd door G-Shock Tough Solar technologie, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Al met al is dit assortiment van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid.

De heren horloge trends voor 2021

Vintage

Deze trend zagen we in 2020 al voorzichtig de kop opsteken voor herenhorloges: vintage. Van echt vintage tot horloges die lijken alsof ze uit vroegere tijden komen, het kan en mag allemaal. Maar ook vintage met een moderne twist gaan we de komende tijd veel meer zien.

Een mooi voorbeeld hiervan zijn de schokbestendige horloges van Casio, die in 1983 voor het eerst op de markt kwam onder de naam G-Shock. De vintage ogende G-Shock die lijkt op het eerste exemplaar past perfect in deze trend.