Haartransplantatie man kosten

Steeds vaker zie je dat mannen overgaan op een haartransplantatie. Als man kan het heel confronterend zijn wanneer jij jouw mooie lokken verliest. Je kan nu dus kiezen voor een transplantatie waarbij je haardos weer voller wordt. Maar wat zijn de kosten eigenlijk voor zo’n behandeling? In dit artikel krijg je alle antwoorden.

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van jouw kapsel. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld nog wel haar bovenop hebt maar aan de zijkanten haar verliest. Inhammen of boven op je hoofd haar verliezen zijn ook veel voorkomende redenen van een haartransplantatie. Er zitten natuurlijk kosten aan verbonden. De kosten worden vaak berekend op basis van hoelang ze er mee bezig zijn. Wanneer je minder kaal bent betaal je dus vaak minder.

Wat kost haartransplantatie man?

Zoals we al vertelden in de intro verschillen de kosten per individu. Maar bij een gemiddelde behandeling mag je uitgaan van tussen de 1.500 en 3.000 euro. Mocht jij helemaal kaal zijn dan zal het meer tijd in beslag nemen. De prijzen lopen dan op tot zo’n 8.000 euro voor een volledige behandeling, een lening aanvragen voor zo’n behandeling is dus helemaal niet gek. Hierna ben je echter wel volledig voorzien van een prachtige haardos.

Haartransplantatie kosten afhankelijk van aantal grafts

We vertelden je al dat de kosten afhankelijk zijn van het aantal transplantaten. Deze transplantaten worden ook wel grafts genoemd. Ze kunnen verschillen van 500 tot wel 3500 transplantaten. Dagelijks kunnen ze tot ongeveer 1750 transplantaten doen. Je moet er dus niet vanuit gaan dat wanneer je kaal bent je in één keer klaar bent. De resultaten van een haar transplantatie zijn sterk verbeterd de afgelopen jaren. Inmiddels zie je het verschil niet meer tussen een kapsel van transplantaten en jouw vroegere haardos. Sommige mannen gaan er zelfs op vooruit ten opzichte van voordat ze kaal waren.

Kosten haartransplantatie man financiering

De kosten voor een haartransplantatie zijn dus behoorlijk prijzig. Omdat niet iedereen dit kan betalen in één keer zijn er financieringen die je kan afsluiten om toch een nieuw kapsel te realiseren. Je kan een goedkope lening afsluiten waarbij je weinig rente betaalt. Dit om ervoor te zorgen dat je de komende jaren nog met een volle haardos over straat kan.

Benieuwd naar voor- en nafoto’s? Bekijk deze foto’s hier!