Goed, beter, pro; Telefoons voor de mannen on the go

Als jouw leven ook regelmatig druk is ingericht en je vaak onderweg bent, dan is het belangrijk om te weten hoe je zo efficiënt mogelijk tijdens het reizen productief kunt zijn. Zo nemen veel mensen vaak hun laptop mee in de trein om hier nog wat te kunnen werken, en daarnaast moet ook hun telefoon goed passen bij hun drukke leven on the go. Ben jij op zoek naar een telefoon die bij jouw leven past als je veel onderweg bent? In dit artikel sommen we de beste telefoons op voor wanneer je veel onderweg bent.

iPhone 13

Wil je de nieuwste iphone in je bezit hebben, dan zou je kunnen kiezen voor de iPhone 13 met abonnement. Zo kun je gebruik maken van de nieuwste technieken, ontwikkelingen en innovaties. De iPhone 13 staat bekend om de goede camera. Zowel de reguliere iPhone 13 als de iPhone 13 Pro Max hebben een camera van een bizar hoge kwaliteit. Zo hebben ze allebei een hoofdcamera van 12 MegaPixel en een diafragma van f/1.5. De pixelgrootte is 1,9 micron. De toestellen beschikken ook over een groothoeklens van 12MP met een diafragma van f/1.8 en een telelens van 12MP met een diafragma van f/2.8. Ook in het donker is deze telefoon uitermate geschikt om kwalitatief goede foto’s te maken. Tot slot kun je de de portret functie, waarmee je mooie portretfoto’s kunt maken, ook gebruiken voor video’s. Zo schiet je de mooiste beelden van jouw vrienden of geliefden. Ook als je weinig tijd hebt en altijd on the go bent. 

Samsung Galaxy Z flip

Een telefoon die je heel goed kunt gebruiken wanneer je veel onderweg bent, is de Samsung Galaxy Z floip. Deze smartphone kun je, zo doet de naam al vermoeden, inklappen. Dat maakt hem fijn en handzaam en makkelijk om in je broekzak te kunnen vervoeren. Daarnaast heb je voor een inklapbare telefoon ook geen screen protector nodig, omdat het glazen scherm aan de binnenkant van de hardware zit wanneer je de telefoon vervoert. Deze telefoon heeft een krachtige processor en 8GB aan werkgeheugen.

Unihertz Titan Pocket

Deze smartphone heeft een toetsenbord, wat doet denken aan de Blackberries die vroeger populair waren. Perfect voor iedereen die de digitale toetsen van de smartphone soms moeilijk vindt om mee te werken en het liefst op ‘echte’ toetsen tikt. Zo kun je ook als je onderweg bent, en een beetje aanleg hebt voor blind typen, gemakkelijk berichten of mailtjes de deur uit doen.

 iPhone 12 mini

Kies jij liever voor een wat kleinere smartphone, dan is de iPhone 12 mini wellicht wat voor jou. Dit kleine model past perfect in elke aktetas of broek- of jaszak en is dus perfect voor iedereen met een druk leven die vaak onderweg is. Zo kun je je telefoon precies gebruiken voor waarvoor deze bedoeld is, zonder al te veel poespas.