Dit zijn de mooiste creditcardhouders van dit moment

Bewaar jij al jouw pasjes nog in je portemonnee? Is die ondertussen niet hartstikke vol en staat die bol? Dan is er een heel mooie oplossing, namelijk de creditcardhouder. Een stijlvolle manier om je pasjes te ordenen en geordend te houden. Daarom hebben we speciaal voor jou de mooiste creditcardhouders van dit moment verzameld. Kijk dus zeker even mee!

Dat zo’n kaarthouder of creditcardhouder bij jou en je outfit moet passen staat natuurlijk buiten kijf. Er zijn tegenwoordig juist hele mooie, moderne, stijlvolle én slanke modellen te vinden. Zodat al je betaalkaarten, spaarkaarten, plastic kaarten en zelfs wat briefgeld een goede plek heeft. Daarnaast is het vaak zo dat een creditcardhouder een stuk handzamer is dan een portemonnee. En aangezien er nog heel wat bedrijven zijn die pasjes laten bedrukken is het slim om er een goede plek voor te hebben!

  1. KeySmart Slim Cardholder Tectuff® Zwart leer

De KeySmart Slim Cardholder Tectuff® Zwart leer is een heel slank model waar je 6 kaarten in kwijt kunt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een heel slim sluitsysteem waardoor jij niet zomaar je pasjes kwijt kunt raken. Erg belangrijk natuurlijk! Daarnaast is de buitenkant gemaakt van olie- en vlekafstotend leer van Premium Tectuff. Door het vergrendelingssysteem kunnen jouw pasjes geen kant op. Maar heb je je pasje snel nodig? Dan kun je hem gemakkelijk uitwerpen zodat je snel toegang hebt tot je kaarten. Want alleen zo kun je jouw nieuwe creditcardhouder perfect gebruiken!

  1. Extreni portomonnee

Deze kaarthouder, de Extreni portemonnee, is een heel handige creditcardhouder en portemonnee in één. Zo heb je namelijk plek voor maar liefst 7 kaarten, maar er is ook een apart plekje waar je briefgeld kunt stoppen. Ideaal. Stop je twee meest gebruikte pasjes voorin, zodat je daar direct bij kan zonder je portemonnee te openen. Doordat het formaat zo compact is, kun je hem netjes dragen aan de voorzijde van je broek. Op deze manier kan je minder snel gerold worden en dat is dan weer een stuk veiliger!

  1. Ögon designs Aluminium Creditcardhouder

Dit is een heel uitgebreide creditcardhouder. Je kan hier heel veel in kwijt, namelijk je pasjes, maar ook visitekaartje en briefgeld. Op de Aluminium Creditcardhouder van Ogon Designs zit patent, zo weet je zeker dat je de échte hebt en niet voor namaak gaat. Er kunnen 7 creditcards in of 15 bankbiljetten. En houd er ook rekening mee dat er RFID in deze houder zit. Zo kan je niet gescamd worden. Daarnaast kun je ook jouw meest gebruikte pasjes zo handig bij de hand houden.

  1. Fantom Wallet

Wie een ultralichte, heel slank en veilig model zoekt, komt al snel uit op de Fantom-portemonnee. Hier kan je alles in kwijt wat je nodig moet voor dagelijks gebruik. Hij is slechts 8 mm dik en en weegt leeg 28 gram. Ook kan je rekenen op de veiligheid van de RFID-blokkering. Dus ook met deze word je niet online gerold. Door de sluiting kan ook niet iemand anders zomaar ongevraagd bij jouw pasjes. En dat is natuurlijk ook wel wat waard!