Dit zijn de leukste cadeaus voor mannen

Last Updated on: 27th november 2023, 01:55 pm

De herfst is in volle gang en dat betekent dat de feestdagen alweer bijna voor de deur staan. Misschien krijg je bij die gedachte al direct paniek, maar geen zorgen, je hebt nog een aantal weken om je verlanglijstje samen te stellen. Dat is ieder jaar namelijk opnieuw een uitdaging. Dit jaar ben je er op tijd bij, zodat je vrienden en familie niet zelf iets hoeven te verzinnen. Daar doe je ook jezelf een voordeel mee, want je wilt natuurlijk niet weer opgescheept worden met spullen waar je niet op zit te wachten. Daarom vind je in deze blogpost alvast wat inspiratie voor op je verlanglijstje tijdens de feestdagen. 

Waterpijp

Niet het eerste waar je aan zou denken, maar een waterpijp is juist een heel origineel en leuk cadeau voor de feestdagen. Van een waterpijp heb niet alleen jijzelf plezier, maar je hele vriendengroep. Op een zaterdagavond zitten jullie met z’n allen in de tuin, zet je favoriete muziek op, steek de waterpijp aan en je hebt een geweldige avond met z’n allen. Voor de waterpijp kun je verschillende smaken bestellen. Van aardbei tot koffie, het bestaat allemaal. Rook je liever een e-sigaret? Dan is dat natuurlijk ook een leuk cadeautje voor de feestdagen. Ook hiervoor kun je verschillende smaken bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op de webshop met het grootste e-liquid aanbod in Nederland. Zeker weten dat daar een lekker smaakje tussen zit voor op jouw verlanglijstje. 

Een scheerset 

Een scheerset is altijd een goed cadeau voor de feestdagen. Mannen moeten zich regelmatig scheren, dus dan kun je maar beter een goede scheerset in huis hebben. Fijn scheerschuim, een scheerkwast en een scherp scheermes. Altijd fijn om in je badkamerkastje te hebben. Een aftershave met een lekkere geur maakt het natuurlijk helemaal af. 

Een drankpakket 

Een ander mannencadeau voor de feestdagen is een drankpakket. Hiermee kun je de plank eigenlijk niet misslaan. Wat is je favoriete drankje? Zet ‘m op je verlanglijstje! Voor een leuk drankpakket kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie whiskey, je favoriete speciaalbiertjes of misschien heb je liever een wijnpakket. Van een drankpakket heb je altijd wel plezier, dus het is een goed cadeau voor op je verlanglijstje dit jaar. 

Kookcursus voor mannen

Vraag jij je ook wel eens af hoe je nu de beste tex mex gerechten op tafel zet of wat een lekkere hamburger nu écht goed maakt? Dan is een kookworkshop voor mannen misschien leuk om op je verlanglijstje te zetten dit jaar. Een kookworkshop is niet alleen voor vrouwen, er bestaan tegenwoordig ook verschillende soorten kookworkshops voor mannen. Van Aziatisch koken tot een Amerikaanse barbeque, het is allemaal mogelijk. Bepaal welke keuken jij graag beter wil leren kennen en zet de kookworkshop op je verlanglijstje! 

Een boek

Tot slot is een boek altijd goed. Er is altijd wel iets waar je meer over zou willen weten. Misschien wil je meer leren over sport, gezondheid of juist geschiedenis. Dan is er vast wel een mooi boek te vinden voor op je verlanglijstje. Ben je niet zo’n lezer? Misschien vind je het tof om een mooi fotoboek in de woonkamer te leggen ter inspiratie. Lig je liever op de bank terwijl je je laat inspireren? Tegenwoordig zijn er ook luisterboeken te koop, wel zo makkelijk.