Dit zijn de coolste autogadgets van 2019 op een rij

Je auto an sich is op zich natuurlijk al een heel leuk speeltje. Maar je kunt een ritje in jouw wagen nog véél toffer maken dankzij allerlei coole gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een minikoelkast, een draagbaar koffiezetapparaat, of een massagekussen? Klinkt goed, toch? En er is nog veel meer! Wij zetten de gaafste autogadgets van 2019 voor je op een rij.


Minikoelkast

Een koelkast die je met een USB-verbinding kunt koppelen aan de sigarettenaansteker van je auto. Het bestaat! De minikoelkasten van Cooluli zijn zo licht en compact dat je er gemakkelijk mee van je auto naar kantoor kunt gaan en andersom. Ideaal voor als je veel onderweg bent, op roadtrip gaat, of als je gewoon wilt gaan picknicken met het gezin. Om bijvoorbeeld je kaas, vleeswaren of alcoholische versnaperingen zoals bier en wijn koel te houden.

Koffiezetapparaat

Je staat in de file en kunt de afslag naar de Starbucks nét niet nemen. Niets is frustrerender dan dat. Maar gelukkig is er een oplossing. Met de Wacaco Minipresso GR kun je zelf altijd en overal koffie zetten. Dit draagbare koffiezetapparaat zet prima koffie. En je hebt er helemaal geen stroom voor nodig. Je kunt ‘m namelijk gewoon met de hand aandrijven. Dus hij is niet alleen geschikt voor in de auto, maar bijvoorbeeld ook op de camping of op het strand.

Massagekussen

Stel je voor: het is hartje winter, je hebt net het ijs van je voorruit gekrabd en moet nu de vrieskou in je auto trotseren. Hoe lekker zou het dan zijn, als je binnen no time warme billen hebt? Dat kan dus. En niet met een ‘doodnormale’ stoelverwarming. Maar met het massagekussen van Snailax. Kun je niet alleen lekker bij opwarmen, maar meteen even los gemasseerd worden. En omdat je hem zo weer van je stoel kunt afhalen, kun je hem behalve in de auto ook gewoon op kantoor gebruiken. Of thuis op de bank.

Stuurhoes

Vind je het design van je stuur helemaal niks, maar vind je een heel nieuw stuur kopen wat veel van het goede? Begrijpelijk! Gelukkig hoef je je auto ook niet zo rigoureus onder handen te nemen. Je kunt namelijk met een stuurhoes al zorgen voor een heel nieuwe look. Bijvoorbeeld van kunstleer. Stuurhoezen zijn trouwens ook ideaal in de zomer, omdat ze vaak niet zo warm worden als je originele stuur. Kun je na een dagje strand meteen wegrijden. Ideaal! Oh ja, en je koopt ze hier bij besteonderdelen.nl.

Slimme lader

Je wilt in je auto graag vanaf je telefoon naar je muziek kunnen luisteren. Je wilt handsfree kunnen bellen. Je wilt je devices onderweg kunnen opladen. En als het even kan wil je in je navigatiesysteem meteen kunnen zien waar je bent. Kortom: je wilt heel erg veel, maar kunt niet álles tegelijk in je auto pluggen. Of misschien toch wel? Met de slimme lader van Roav! Een compact apparaatje dat je via de sigarettenaansteker met je auto kunt verbinden. En dan gaat de rest vanzelf. Hoe makkelijk wil je het hebben? Wat kunnen die Amerikanen kunnen toch fantastische gadgets bedenken, hè?!