Dit willen mannen dat vrouwen doen in bed, maar niet durven te vragen

Er bestaan -zeker tussen de lakens- nog behoorlijk wat stigma’s. Zo is praten over seks sowieso al best een taboe, en worden veel mensen hier ongemakkelijk van. Waarom eigenlijk? Waarschijnlijk hebben we allemaal (regelmatig) seks, en is het des te belangrijker om hier open gesprekken over te voeren om aan te kunnen geven wat je fijn, en vooral, juist niet fijn vindt. Zo zijn er een aantal zaken wat mannen eigenlijk zouden willen dat vrouwen doen in bed, maar niet durven te vragen. Wil je weten welke? Lees dan gauw verder.

Fetisjes

Oh, oh, fetisjen. Nog steeds vinden veel mensen fetisjen hartstikke raar of vreemd. Terwijl we wel weten dat veel mensen een fetisj hebben. Fetisjen worden vaak ‘strange sex’ genoemd, omdat veel mensen het raar vinden om opgewonden te raken door iemands voeten, door latex of zelfs door ballonnen (ja, echt!). Maar als je een fetisj hebt, door er dan vooral wel over te praten. Wie weet had jouw partner zelfs wel dezelfde gedachte.

Speeltjes

Door te zeggen dat je zou willen experimenten met speeltjes, zou het zomaar kunnen dat je je partner in verlegenheid brengt. Doet hij/zij het niet goed genoeg? Probeer je hier niet al te veel zorgen over te maken. Bij vrouwen is het hebben van een vibrator sociaal hartstikke geaccepteerd, maar het hebben van een masturbator is dat bij mannen minder. Terwijl: waarom eigenlijk? Dat valt toch hartstikke in hetzelfde straatje?

Een extra persoon

Veel mannen fantaseren over een extra iemand in bed (een trio, of zelfs een kwartet). Zo bleek uit onderzoek dat 82% van de mannen wel een threesome zou willen. Dit is echter wel een algemeen bekender punt, dus mannen zouden dit waarschijnlijk wel eerder durven te vragen.

Rollenspellen

Veel mannen zijn geïnteresseerd in rollenspellen, maar durven dit onderwerp niet aan te snijden. Vaak omdat ze bang zijn dat hun partner het raar vindt, of er totaal anders over denkt. Maar: als je een seksuele relatie met iemand hebt is het toch juist belangrijk om gesprekken te voeren over seksuele grenzen? Durf dus vooral wél aan te geven wat je leuk lijkt of fijn vindt. Seks gaat niet alleen over je partner, maar ook over jou.