Dit wil je weten over ondergoed voor mannen

Wie denkt dat er weinig aandacht wordt besteed aan mannenondergoed heeft het mis. Ook mannen willen natuurlijk dat hun ondergoed lekker zit, aansluit bij hun stijl en van goede kwaliteit is. Daarom gaan we in deze blog wat dieper in op het onderwerp. Lees je mee?

Vaak wordt er over slips of boxershorts heren gedacht dat mannen het eerste het beste kopen wat ze in de winkel zien liggen. Of nog erger; het wordt gekocht door de vrouw. Maar de stijlvolle, zelfstandige en modebewuste man van vandaag de dag schaft gewoon zijn eigen boxers aan.

De stijl

Wil jij boxershorts heren kopen? Kijk dan even naar deze opties. Want als we herenondergoed moeten onderverdelen in categorieën komen we op drie soorten uit, namelijk.

  • De slip
  • Boxer met korte pijp
  • Boxershort

De slip is natuurlijk misschien wel de meest klassieke ondergoed voor mannen. Heb jij stevige dijbenen dan kan een slip erg lekker zitten. Hoewel niet iedereen dat vindt, kun je wel van ons aannemen dat de slip de beste ondersteuning biedt. Toch blijkt dit niet de meest populaire optie te zijn onder mannen.

Welke dat wel is? De boxer met korte pijp. Dit is een moderne versie van de slip en zorgt ervoor dat je deze onderbroek goed onder een slim fitted broek kan dragen. Vaak is het model iets lager op de heupen dan de herenslip. Heb jij dunne benen? Dan zit deze onderbroek waarschijnlijk het lekkerste bij jou.

Als je meer op zoek bent naar onderbroek met meer lucht dan kom je snel uit op de boxer short. Deze zit lekker los en daardoor erg comfortabel. Het is dan ook geschikt voor alle mannen, breed of smal.

Materiaal

Naast vorm wil je ook nadenken over materiaal. Als het hebben over materiaal dan spreken we eigenlijk over stof. Denk bijvoorbeeld aan polyester of katoen. Vaak is katoen het prettigste om aan te hebben, omdat het zweet afvoert en snel droogt. Mesh of polyester kan er juist voor zorgen dat je sneller gaat zweten. Maar droogt extreem snel. Vaak wordt sportondergoed hiervan gemaakt omdat het licht is en ademend. Je kan ook meerdere soorten onderbroeken uittesten.

Weten welke kledingstijl het beste bij jou past? Je leest het hier!