De smart home gadget voor iedere man: Smartblinds

Het is algemeen wel bekend dat wij mannen houden van techniek, gadgets en de nieuwste snufjes. Het liefst zorgen we ervoor dat deze nieuwe techniek ook nog wat werk van ons kan overnemen. Smart home gadgets zijn steeds vaker terug te vinden in onze huishoudens, omdat ze onze dagelijks routines en leven makkelijker maken. Sinds kort kun je je smart home uitbreiden door ook jouw raamdecoratie te vervangen met smart home raamdecoratie van Smartblinds.

Wat is smart home raamdecoratie?

Smart home raamdecoratie zijn vormen van raamdecoratie die je kunt verbinden met je smartphone en andere apparaten in je smart home. Op die manier wordt het mogelijk om alle rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen in huis met 1 vingerveeg of spraakopdracht te bedienen. Dit maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker, want minutenlang trekken aan rolgordijnkoorden is door deze innovatieve raambekleding verleden tijd. Lig je in bed, maar kom je er plots achter dat je de plisségordijnen beneden niet hebt dichtgedaan? Geen zorgen. Zeg tegen je slimme assistent bijvoorbeeld ‘’Hey Siri, sluit alle gordijnen op de begane grond.’’ Binnen enkele seconden zijn al jouw elektrische plisségordijnen gesloten, en hoef jij je bed niet uit te komen.

Koppel je Smartblinds met andere slimme apparaten

Voeg jij je slimme raambekleding toe aan je smart home? Dan opent zich er een wereld aan bedieningsmogelijkheden. Zo kun je via je smart home app de rolgordijn met één vingerveeg je blinds naar de juiste hoogte slepen. Heb je je smartphone even niet bij de hand, dan kun je zoals uitgelegd ook je slimme assistent van jouw platform om hulp vragen. Een simpele opdracht als ‘’Hey Google, sluit mijn rolgordijnen’’ is al genoeg om jouw blinds te bedienen. Natuurlijk blijft het ook altijd mogelijk om je blinds handmatig te bedienen. Dit kan met het handige pull-koord. Met een kort rukje aan het koord zet je je raamdecoratie in beweging. Het blijven trekken aan een rolgordijnkoord is dus volledig verleden tijd.

Klaar voor de toekomst met Smartblinds

De slimme raamdecoratie van Smartblinds is voorzien van een slimme Eve Motionblinds motor. Dit is de meest toekomstbestendige motor op de raamdecoratiemarkt. Waar je nu op sommige smart home platformen nog een bridge nodig hebt om je raamdecoratie te bedienen, is dit binnenkort met Smartblinds niet meer nodig. Met het nieuwe smart home protocol Matter kun je binnenkort op ieder smart home platform Smartblinds zonder bridge en problemen bedienen.