De mooiste horloges voor mannen in 2019

Wat voor vrouwen een designertas is, is voor mannen een mooi designer horloge. Een Zwitsers, Scandinavisch óf misschien wel Italiaans horloge: elke man droomt van een mooie klok om zijn pols van een specifiek merk. Er is keuze genoeg wat betreft de horloges, want de merken vliegen ons om de oren. Toch zijn er een aantal merken die er in 2019 tussen uit springen. De aanschaf van een horloge kan even slikken zijn, want de klokken zijn wel wat aan de dure kant. Maar wanneer je je horloge goed verzorgt, gaat het accessoire soms wel een leven lang mee. Een horloge is dus een mooi cadeau voor iemand anders of natuurlijk voor jezelf!

Danish design

Danish design is een klassiek horlogemerk. De horloges worden ontworpen met het oog op Scandinavië en zijn voorzien van een strak, fris en minimalistisch design. Het horlogemerk werd in 1988 gelanceerd en sindsdien is het merk niet meer gestopt met groeien. Het merk haalt hun inspiratie voor de horloges uit de Scandinavische natuur en draagt duurzaamheid en kwaliteit uit. De horloges zijn puur en echt en moeten je een memorabel en luxe gevoel geven. Het merk zit in een gemiddelde prijsklasse en de horloges zijn te verkrijgen op Bigshopper.nl

Rolex

Rolex is misschien wel het bekendste Zwitserse horlogemerk. Daarmee komen ook gelijk de hoge prijzen om de hoek kijken. Toch is het een droom van menig man om een horloge van dit merk om hun pols te hebben. Rolex begon met Hans Wilsdorf die het eerste waterdichte horloge ontwikkelde en op de markt bracht. Hierna volgde er een hele reeks aan uurwerken. De horloges worden tegenwoordig bestempeld met ‘haute horlogerie’. De horloges van Rolex pronken om de polsen van pioniers, kunstenaars, atleten en visionairs. Klein nadeel van de horloges is de prijs. Je moet niet gek opkijken van prijzen in de 10.000 euro. Sommigen vinden het waanzin, anderen zetten met alle liefde elke maand wat geld aan de kant om het horloge te kunnen aanschaffen. Hoe dan ook heb je een iconische klok om je pols.

Audemars Piguet

Audemars Piguet staat bekend om hun sportieve designs. In 1972 debuteerde het eerste sporthorloge van dit merk. Het sporthorloge werd niet in met open armen ontvangen, maar het merk kreeg het toch voor elkaar om het eerste sporthorloge op de markt te introduceren. Waar in 1972 nog werd gezegd dat het maken van het horloge een gruweldaad was, is het horlogemerk nu de beste ter wereld in het maken van luxueuze sporthorloges. Dit jaar is er sinds lange tijd weer een nieuwe collectie gelanceerd en François-Henry Bennahmias , de directeur van het merk, noemt de nieuwe collectie ‘the biggest launch since 1972’. Veelbelovende woorden! De oorsprong van het merk ligt in Frankrijk en Audemars Piguet is opgericht in 1875. Tegenwoordig worden de horloges ook in Zwitserland gefabriceerd en zorgt Audemars Piguet ervoor dat de horloges beschikken over de nieuwste technieken en de strakste designs. De prijzen van de horloges liggen gemiddeld rond de 500,00 euro.