De beste tips om er knap bij te lopen op vakantie

Last Updated on: 22nd juli 2022, 08:41 am

Heb je een zomervakantie op de planning staan? Grote kans dat je hier heel erg naar uitkijkt. Het leven is immers erg druk en hectisch, waardoor momenten van ontspanning zeer wenselijk zijn. Het ‘nadeel’ is echter dat veel mensen zich de tijd en ruimte van dergelijke ontspanning niet gunnen.

Als je binnenkort een vakantie op de planning hebt staan, ben je dus sowieso al goed bezig. Dit betekent immers dat je prioriteit geeft aan tot rust komen en genieten. Precies dát is noodzakelijk in de huidige maatschappij. Maar, als je op vakantie gaat, wil je er uiteraard ook knap bijlopen. Met onderstaande tips krijg je dat voor elkaar.

Neem allerlei leuke schoenen mee

Op vakantie kun je last van keuzestress krijgen. Ga je vandaag naar het zwembad of naar het strand toe? Ga je vandaag in het hotel eten of ga je op zoek naar een ander leuk restaurant? En draag je vandaag je Mason Garments heren schoenen of kies je voor slippers? Dit zijn enkele vragen waar je dagelijks op vakantie tegenaan kunt lopen. Het antwoord op de schoenen-vraag kun je relatief makkelijk beantwoorden. Hoe dan? Dit doe je door meerdere leuke schoenen mee te nemen. Dan weet je in ieder geval dat je voldoende hebt om uit te kiezen!

Ga voor vertrek nog even naar de kapper

Hoe je er nog meer voor kunt zorgen dat je er tijdens de vakantie knap bijloopt? Dit doe je ook door voor vertrek nog even naar de kapper te gaan. Door vlak voor vertrek in de kappersstoel te gaan zitten, zit je haar tijdens je vakantie volledig naar wens. Bovendien zit je haar dan op elke vakantiefoto goed. Leuk als je bijvoorbeeld de foto’s via social media wilt delen.

Maak thuis alvast setjes

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, kun je niet onbeperkt bagage meenemen. Alles moet in je koffer passen én je koffer mag niet te zwaar zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, is het advies om thuis alvast setjes te maken. Leg kledingstukken klaar, maak hier setjes van en kies zoveel mogelijk voor veelzijdige kledingstukken. Dit zijn kledingitems die je op meerdere manieren kunt combineren.

Neem de leukste accessoires mee

Op je vakantie draait het niet alleen om de kleding die je draagt, maar ook om je accessoires. Neem daarom op vakantie de leukste zonnebril, de gaafste tas(sen) en de mooiste sieraden mee. Is het aan te raden om dure sieraden of om je nieuwe Mason Garments sneakers voor heren mee te nemen? Doe dit alleen als je weet dat je hier erg zuinig mee om gaat. Anders is het vrij zonde om dergelijke zaken mee op vakantie te nemen.