De beste thuiswerk baantjes op een rij: Webcam Model, Blogger en meer

Tijd voor een andere carrière? Misschien past gewoon vanuit huis werken wel een stuk beter bij je. Wij zetten de beste thuiswerk banen voor je op een rij. 

Thuis werken is iets dat steeds meer wordt gedaan. De belangrijkste reden voor thuis werken is dat je niet de onnodige kilometers hoeft te maken naar het kantoor. Je kan dus flinke winst maken door lekker vanuit huis te werken. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende banen waaruit je kan kiezen.

1.    Virtueel assistent 

Veel bedrijven zoeken naar werknemers die kunnen helpen bij de klantenservice. Dit betekent niet dat jij naar een kantoor toe hoeft, maar je kan gewoon vanuit huis dit werk doen. Je zorgt dan dat je vragen beantwoord van klanten. Kom je er niet uit? Geen zorgen, er is altijd een supervisor aanwezig. 

2.    Webcam model 

Het klinkt misschien als een wat ongewone baan, maar steeds meer kiezen ervoor om als webcam model aan de slag te gaan. Het verdient namelijk behoorlijk goed. Daarnaast is het een baan die je gemakkelijk kan opstarten en vanuit huis kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld werken voor www.thuis.nl als webcam model aan de slag.

3.    Blogger

Dit is natuurlijk echt een baan die is ontstaan in het technologische tijdperk. Zo hebben wij nu allemaal een telefoon met internet en zoeken we maar al te graag meer informatie online. Of je nu zoekt naar een nieuw thuiswerk baantje of wil weten hoe dino’s zijn uitgestorven. Je vindt het allemaal door bloggers. Start je eigen blog of ga aan de slag voor een bestaande onderneming. Blog’s kunnen over van alles gaan, dit kunnen titels zijn voor jouw volgende blog: ‘hoe ziet het leven van een webcam model eruit’ of ‘Hoe duurzaam zijn zonnepanelen nu eigenlijk?’ Je kan werkelijk alle kanten op met je eigen blog.

4.    Webshopeigenaar

Maak jij je eigen kleding of ben je altijd al goed geweest in het verhandelen van spullen? Dan is een webshop beheren misschien wel wat voor jou. Je kan nu van alles gaan doen, denk aan t-shirts bedrukken of sex speeltjes verkopen voor webcam modellen of gewoon voor stelletjes thuis. Start jij een goede webshop dan kan je behoorlijk wat geld verdienen.

5.    Feestartikelen verhuren 

Het klinkt wat suf, maar je kan heel goed verschillende soorten feestartikelen online verhuren. Denk bijvoorbeeld aan een grote stretchtent die nodig is voor een bruiloft. Maar ook terrasverwarmers en andere benodigdheden zoals servies. Eigenlijk alles wat je kan inzetten voor een goede fuif zou je kunnen verhuren.

6.    Vertaler of tolk 

Deze baan is misschien niet één van de bekendste, maar wanneer jij een talenknobbel hebt kan het een goede uitkomst bieden om extra geld te verdienen. Zo kan je het als fulltime job doen of je kan als bijbaan vertalen. Er zijn namelijk twee mogelijkheden om te vertalen. Je kan kiezen om online teksten te vertalen, hiervoor verdien je niet het meeste geld. Je kan vooral veel geld verdienen met het werken als tolk. Bijvoorbeeld binnen de politiek zijn er veel tolks actief die op zeer korte termijn moeten kunnen vertalen. 

Zit er iets tussen voor jou als nieuwe baan? Er zijn nog veel meer opties, klik hier voor nog een paar bijbaantjes vanuit huis. Wil je nog meer informatie over webcamsex, klik dan op de voorgaande link.