De beste mannengeuren van dit moment

Het vinden van de perfecte mannengeur kan je soms tot wanhoop drijven. Niet alleen omdat smaken verschillen, maar ook omdat wij als mens geur op een geheel eigen manier waarnemen. Waar vrouwen eindeloos geurtjes uitproberen, wil jij als man gewoon weten welke parfum of eau de toilette lekker ruikt, toch? Gelukkig vind je hier een overzicht van de mannengeuren die op dit moment veel worden gekocht. Zo hoef je niet verder te kijken dan je neus lang is en snuif jij binnenkort de heerlijkste mannengeur op. Ga jij voor Acqua di Gio of wordt het misschien een parfum met vanille en oranjebloesem?

Daar zit een luchtje aan

Gelukkig maar, want als je een mannengeur koopt, wil je natuurlijk waar voor je geld. De combinatie van fruit, bloemen en kruiden doet het goed in de geurtjes voor mannen. Deze zijn dan ook allemaal te vinden in One Million van Paco Rabanne.

I’m the boss

Menig man spuit met liefde Bottled Men van Hugo Borst op zijn lijf. Hierin vind je houtachtige geuren gecombineerd met fruit en kruiden. De stoere vormgeving van de fles maakt het ook nog eens tot een lust voor het oog. Leuk om te krijgen en minstens zo leuk om cadeau te doen.

Le Male

De uitstraling van dit geurtje alleen al doet recht aan het mannelijk lichaam en de heerlijke geur versterkt dit nog eens. Jean Paul Gaultier slaat hiermee de spijker op zijn kop. Deze parfum staat dan ook met recht in de lijst van beste mannengeuren.

Een geurtje met allure

Allure Homme Sport mag niet ontbreken in deze lijst. Deze mannengeur van Chanel wordt door vrouwen omschreven als sexy en sensueel. Koop jij dit geurtje, dan zal het vrouwelijk schoon jou zeker opmerken.

Acqua di Giò

Dat deze geur tot de favoriete mannengeuren behoort, is niet zo verwonderlijk. Zodra je deze geur opsnuift, waan jij je op een Mediterraans eiland en vertoef je direct in hogere sferen. Met een combinatie van witte muskus, lichte bloemen en de geur van cederhout valt de mannelijkheid in Acqua di Gio niet te ontkennen. Laat jouw fantasie de vrije loop met Acqua di Gio op je huid en geniet van het effect van deze geursensatie op jouw lichaam. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, waardoor er altijd eentje is die binnen jouw budget past.