Dames trui kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

In de kast van iedere vrouw ligt wel een trui. Omdat dit kledingstuk lekker warm is, wordt deze voornamelijk op koudere dagen gedragen. Ben je op zoek naar een nieuwe trui? Dan heb je vandaag de dag genoeg om uit te kiezen. Door dit grote aanbod vind je het mogelijk lastig om een geschikte trui te vinden. Is dit inderdaad het geval? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst helpen wij jou namelijk om een geschikte trui te vinden.

Wijde trui
In de meeste kledingwinkels worden tegenwoordig veel wijde truien verkocht. Dit komt vooral doordat deze trui de laatste jaren aan populariteit wint. Als je zo’n trui koopt, raden wij jou aan deze te combineren met een skinny jeans of andere strakke onderkleding. Waarom? Omdat het anders al snel lijkt alsof je een vierkant figuur hebt. Als je een niet al te strakke broek draagt, kun je overwegen om de voorkant van de trui in jouw broek te stoppen. Hierdoor wordt deze al iets minder wijd en lijk jij minder vierkant.

Coltrui
Naast een wijde trui kun je ook een coltrui kopen. In tegenstelling tot andere truien heeft deze trui een hoge kraag. Hierdoor is hij vaak net wat warmer dan de gemiddelde dames trui. Dit is ook één van de redenen waarom deze truien zo populair zijn onder vrouwen. Daarbij komt dat je een coltrui goed kunt combineren met andere kledingstukken. Zo kun je deze trui bijvoorbeeld dragen onder een jasje, waardoor jouw outfit een stoere uitstraling krijgt.

Trui met V-hals

Een groot aantal dames truien heeft en V-hals. Zo’n trui is ideaal voor mensen die langer willen lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Waarom? Omdat een V-hals optisch meer lengte aan jouw figuur geeft. Doordat een V-hals trui dieper is uitgesneden dan de gemiddelde trui, kun je bovendien extra nadruk leggen op jouw decolleté. Vind je dit niet prettig? Dan betekent dit niet dat een dames trui met V-hals niets voor jou is. Onder zo’n trui kun je namelijk prima een top dragen. Een laatste reden om voor een V-hals trui te kiezen, is omdat je hem kunt combineren met zowel een broek als rok.

Trui met print

Wil je een trui kopen die de aandacht trekt? Kies dan voor een trui met print. Truien die een print hebben, zien er bovendien vaak vrolijk uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse prints. Hierdoor is er voor iedere vrouw wel een geschikte trui met print te vinden. Extra bijkomstigheid van zo’n trui is dat je hem met allerlei kledingstukken kunt combineren. Draag je de trui bijvoorbeeld boven een jeans? Dan spreken we van een casual outfit. Onder een trui met print kun je bovendien prima een blouse dragen, zodat je wat netter overkomt.