Beste Boormachine merken in 2020

Het aanschaffen van een accuboor is best een grote aankoop. Voor kleine klusjes is het vaak handiger om te kijken of je van iemand een accuboor kunt lenen, maar wanneer je vaak gebruik maakt van deze boor en weet dat hij in de toekomst van pas gaat komen, dan is het slim om een eigen boormachine aan te schaffen. Maar voordat je weet welke boormachine het meest geschikt is voor de klussen die jij uit wil voeren, is het belangrijk dat je je eerst goed inleest verschillende boormachines en welke waar beter in is. Zo kun je dit vergelijken met jouw eisen en wensen om er uiteindelijk achter te komen welke het beste bij jou past.

Bosch

Bosch is één van de allerpopulairste merken als het gaat om boormachines. Al jarenlang leveren zij huis, tuin en keukengereedschap van goede kwaliteit. Bosch is zeer geschikt voor de amateurklusser, hiervoor is elektrisch gereedschap op de markt gebracht (dit is Bosch groen), maar Bosch heeft ook een lijn voor professionele klussers – bosch professional – Bosch blauw.

DeWalt

Het Amerikaanse bedrijf en heeft een heel groot assortiment aan gereedschap – grotendeels elektrisch. De producten van DeWalt staan bekend om de goede kwaliteit. DeWalt heeft voor elke klus wel een passende oplossing.

Metabo

Metabo heeft, net als voorgang DeWalt een groot assortiment aan gereedschap. Of je nou een schroevendraaier zoekt voor kleine klusjes, of een zware boorhamer nodig hebt die normaal alleen gebruikt wordt door professionals – bij Metabo kun je het allemaal vinden.

Matika

Ook Matika is een zeer populair bedrijf met tools voor de amateur- en professionele klusser van goede kwaliteit. Hun specialiteit ligt bij het ontwikkelen van producten die zo efficiënt mogelijk zijn, om zelfs de meest veeleisende klusser van alle gemakken te kunnen voorzien. Super handig dus! Matika komt van oorsprong uit Japan.

Extra tips

Tip: bij het aanschaffen van een nieuwe boormachine is het slim om direct een set te kopen – waarin je vaak honderden accessoires kunt vinden. Ook komt een borenset vaak met twee accu’s, waardoor je nooit hoeft te wachten tot de accu is opgeladen, je hebt immers een reserve bij de hand. Hierin weet je zeker dat jouw accuboormachine geschikt is voor élk klus(je).