5 tips om in je vrije tijd te genieten met je vrienden

Last Updated on: 6th november 2019, 09:39 am

Heb jij een drukke werkweek gehad? De baas op je nek, lange kantoordagen en urenlang in files gestaan? Dan wil jij maar één ding: genieten met je vrienden in je welverdiende vrije tijd. Wij geven je 5 tips om te ontspannen met vrienden. Omdat je het hebt verdiend.

Je kunt natuurlijk het hele weekend op de bank hangen, bijkomen van je werkweek. Maar krijg je juist niet energie als je lekker de hort op gaat? Met je maten. Wij geloven van wel. Dit zijn onze 6 tips om te ontspannen met je maten. En, na het einde van een lange dag, kun je natuurlijk altijd nog Netflix aanzetten. En trouwens, jij hoeft je helemaal niet te verantwoorden tegenover je vriendin. Want uit onderzoek is gebleken dat vrouwen vrije tijd héél anders beleven dan mannen. 

1. Bierproeverij net over grens

Of je nu voor een langweekend naar onze zuiderburen gaat of dat je op een dag heen en weer rijdt. Het is in België één groot feest. Zeker als je van bier houdt. Gent, Antwerpen of Brugge. Je vindt hier de lekkerste brouwerijen die je vriendengroep met veel plezier alles wil laten proeven en laten zien over bier.

2. Jacuzzi in de tuin

Wil jij liever dichterbij huis blijven? Schaf dan alleen, of samen met de vriendengroep, een jacuzzi aan voor in de achtertuin. Een bubbelbad of jacuzzi in je tuin staat garant voor pure ontspanning.

3. Boot huren

Een boot huren met je vrienden is een perfect uitje in je vrije tijd. Je kunt kiezen voor een motorboot, speedboot of misschien wel een zeilboot! De vraag is natuurlijk wel wie de kapitein van de boot is. Maar jullie kunnen natuurlijk altijd nog rouleren.

4. Gastronomisch genieten

Zijn jij en je vrienden op culinaire vlak het broodje shoarma ontgroeit? Dan is het leuk om in het weekend eens af te spreken in een goed restaurant. Ga voor het complete pakket en laat je verrassen door de kok. Een 6- of 8-gangen menu houdt jullie wel even zoet. Inclusief bijpassende wijnen en jullie hebben een heerlijke avond!

5. Escape room

Heb jij met je maten al een keer uit een escape room uit gebroken? Je kunt kiezen voor heel veel verschillende soorten scenario’s. Of je nu houdt van actie, horror, triller. Je stapt met escape room in een compleet nieuwe wereld of setting. Door middel van spelletjes, raadsels en rollenspellen moet je uit zien te breken voordat de tijd op is!

6. De klassiekers

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor één van de klassiekers: midgetgolf of bowlen. Het hangt tegen het kitscherige aan. Bijna suf. Maar met de juiste vrienden maak je van deze suffe activiteit een gezellige én blijvende herinnering!