5 ingrediënten voor het geven van een onvergetelijk feest

Wil jij een feest geven? Bijvoorbeeld omdat je jarig bent geweest. Of omdat jullie zoveel jaar zijn getrouwd. Wellicht komt er wel een kleintje. Wat de reden ook is voor het feest dat jij wil geven: je wil dat het een succes wordt. Daarom vertellen we jou de 5 ingrediënten voor het geven van een onvergetelijk feest!

  1. Eten en drinken

Of het nu gaat om alcohol of juist niet. Bij een feestje hoort lekker eten en drinken. Je kunt denken aan het serveren van bier, fris en wijn. Dit noemen ze binnenlands gedestilleerd. Maar je kunt ook groter uitpakken, bijvoorbeeld door gin tonic’s te serveren of door speciaal bieren neer te zetten. Daarnaast wil je ook niet alleen een nootje bij serveren. Een goede cateraar kan de hapjes en eventueel een bemande bar verzorgen.

  1. Muziek

Muziek is belangrijk voor de sfeer. Wil je dat er gesproken kan worden? Kies dan voor een leuke band. Wil je dat er wordt gedanst? Zoek dan een DJ die jouw favoriete muziekstijlen draait. Dat kan ook jaren 50 en 60 zijn of de eighties. Of top 40! Wat jouw wensen ook zijn, muziek op je feest is cruciaal. Maak er dus een zoektocht van om het juiste te vinden.

  1. Rookmachine en lichten

Misschien denk je hier niet direct aan, maar bij een goed feest horen ook een rookmachine en lichten. Onbewust zorgen die namelijk voor heel veel sfeer. Je kunt ook vragen of jouw DJ of band deze zelf kunnen meenemen. Liever een rookmachine kopen? Dat kan natuurlijk ook.

  1. Vrienden en familie

Het klinkt natuurlijk cliché, maar het is wel het allerbelangrijkste van een goed feest: de mensen waar je van houdt. Zorg er daarom voor dat je op tijd iedereen uitnodigt. Bijvoorbeeld door het versturen van een leuke uitnodiging. Dit kan digitaal, maar pak meer uit dan alleen een Whatsappje. Je kunt er zelfs voor kiezen om op de uitnodiging een dress-code mee te geven. Black & White, disco fever, duizend-en-één nacht of een gemaskerd bal.

  1. Bedankjes

Vind je het leuk om je gasten bij het weggaan van het beste feest ooit nog wat leuks mee te geven? Denk daar dan vooraf over na. Zo kun je gepersonaliseerde cadeaus bestellen. Zoals een mok, sleutelhanger of stickers. Een blijvende herinnering aan een geweldige avond!