5 dingen die je niet wil missen in jouw toilet

Het allerkleinste kamertje van het huis is het toilet. Daar brengen we stiekem toch wel heel wat tijd door. En zeker wij mannen kunnen heel wat uren doorbrengen op het toilet. Dus het wordt hoogtijd dat we het toilet eens naar behoren gaan inrichten, zodat je er meer kunt doen dan alleen nummer 1 of nummer 2. We vertellen jou in deze blog de 5 essentials voor een flinke upgrade van jouw toilet.

1. Urinoir

Kijk, dat wij mannen altijd staan bij het plassen is natuurlijk onzin. We zitten ook heus weleens, maar wist je dat je in jouw eigen toilet thuis ook een hangtoilet kunt maken. Dat houdt de wc net even wat langer fris. En je kunt snel plassen en weer verder gaan met wat je aan het doen was vóór je toiletbezoek.

2. Muziekinstallatie

Wat is het altijd stil in de badkamer of in het toilet als je naar de wc gaat. Kies voor een muziekinstallatie, wat niet alleen prettig is als je naar het toilet gaat. Maar ook als je douche in dezelfde ruimte zich bevindt. Met Google Assistent of Siri kun je zelfs een vanuit elke positie een muzieknummertje aanzetten!

3. Verwarmde toiletbril

Zitten op zo’n koude bril? Dat is verleden tijd als je een heerlijk verwarmde toiletbril aanschaft. Vaak kun je de temperatuur instellen waardoor je elk seizoen kunt genieten van deze comfort. Houd er wel rekening mee dat gasten nu misschien ook wel langer op het toilet blijven zitten.

4. Standaard voor je mobiel

Let’s talk about hygiene. We nemen allemaal ons mobiel mee naar het toilet. En dat is eigenlijk een heel vieze gewoonte. Want vaak voordat je je handen wast raak je alweer je scherm aan. Maar even een filmpje kijken tijdens je nummertje 2, dat is dan wel weer heel lekker. Dus kies voor een mobiel standaard die je kunt vastplakken aan de muur bijvoorbeeld. Zo kun je direct je mobiel daarin plaatsen, je ding doen, handen wassen en je mobiel weer pakken.

5. Automatische toiletverfrisser

Dit is misschien niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je medebewoners. Een automatische luchtverfrisserkun je in de hoek van de badkamer of het toilet plaatsen. Op deze manier wordt er constant een lekkere geur verspreid. En daar hoef je precies nul keer over na te denken. Ideaal dus!