Zo shop jij je nieuwe hoekbank

Net een nieuwe woning gekocht of gewoon toe aan wat nieuws? Kijk dan eens naar hoekbanken. Er zijn veel leveranciers die hoekbanken verkopen die je van A tot Z helemaal zelf kunt ontwerpen. Zo weet je zeker dat de nieuwe hoekbank aan al jouw wensen voldoet! Dit maken ze mogelijk doordat alle modellen in veel verschillende opstellingen leverbaar zijn. Naast de opstelling kun je ook je eigen zitcomfort en stof uitkiezen.

De look van je nieuwe hoekbank

Het is belangrijk dat je bank lekker zit, maar het is daarbij ook heel fijn als je bank mooi is. Hoekbanken zijn er in veel verschillende stijlen te vinden, denk bijvoorbeeld aan een groot landelijk model of juist een minimalistische moderne stijl. Het is vaak een hele persoonlijke keuze. Zo vindt de één voorkeur voor een stoffen bank wat resulteert in heerlijk zacht comfort. De ander heeft juist voorkeur voor een lederen bank voor een stoere en robuuste uitstraling. Gelukkig heb je bij Urbansofa keuze uit ongeveer 200 verschillende stoffen en kleuren, dat moet dus vast goed komen!

Een hoekbank aanschaffen

Het aanschaffen van en Urbansofa hoekbank is zeer eenvoudig. Een groot voordeel aan deze leverancier is namelijk dat je de hoekbank die je online zelf samenstelt vervolgens in één van de fysieke verkooppunten kunt komen bekijken. Als jij na het zien van het model akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw eigen bank geproduceerd in de Europese fabriek van Urbansofa. Dit resulteert erin dat de producten die je via Urbansofa.nl besteld tot wel 50% voordeliger zijn door de rechtstreekse levering!

Het perfecte model

Ben jij er nog niet helemaal uit wat voor model hoekbank je in je woning wilt hebben? Doe dan inspiratie op via www.urbansofa.nl. Hier kun je op je eigen gemak de verschillende modellen bekijken en vergelijken. Bij elke bank vind je een productfolder, hierin kun je alle prijzen en mogelijkheden bekijken. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Urbansofa en één van de specialisten helpt je graag verder!