Tijdelijke iPad’s voor projecten: zo pak je het aan

Een iPad is een heel handig en slim apparaat. Het werkt als een computer, zonder dat het veel ruimte in neemt. Juist daarom zie je ook vaak iPad’s terugkomen op bijvoorbeeld congressen, beurzen of andere projecten zoals een presentatie. Maar wat jij liever niet wilt is direct 100 iPad’s hoeven aan te schaffen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit toch kan realiseren.

Op een congres mensen zelf laten inschrijven op bijvoorbeeld een mooie aanbieding of aan een mailingslijst toevoegen op een beurs. Een iPad is heel handig omdat je ‘m vaak zo kan installeren dat mensen er zelf mee over weg kunnen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ‘ie bij iemand in de tas beland. Omdat iPad’s voor projecten vaak maar tijdelijk worden ingezet heb je liever niet dat je ze zelf hoeft aan te schaffen. Juist daarom kan je er ook voor de optie ipad huren. Denk bijvoorbeeld aan de iPad Mini of een iPad Pro. Deze apparaten zijn ook nog eens heel makkelijk aan te sluiten op bijvoorbeeld de wifi.

Professioneel en betrouwbaar

Daarnaast is er nog een ander heel groot voordeel en dat is service. Als je een groot evenement organiseert en bijvoorbeeld iPad’s nodig hebt zodat mensen zich bij de deur kunnen inschrijven en aanmelden dan ben je blij als je het uit handen kan geven. Zo zijn er genoeg professionele en betrouwbare partijen die iPad’s verhuren. Maar die ze ook voor je testen, installeren en eventueel zelfs ophalen en installeren. Daarnaast ben je verzekerd van iPad’s die gewoon werken en doen wat ze moeten doen.

Zakelijk huren

Een iPad is een heel handig apparaat zoals we net al zeiden, maar er hangt een flink prijskaartje aan. Als je niet op zoek bent naar een tijdelijke oplossing met iPad’s maar bijvoorbeeld je werknemers een iPad wil aanbieden voor het werk, dan kun je er ook aan denken om zakelijk te gaan huren. Op deze manier kun je voor een maan bedrag de gewenste iPad’s huren. En kunnen je medewerkers er prettig mee aan de slag tijdens het werk.

Meer weten over het organiseren van een beurs of een evenement? Je leest het hier!