Een luxe auto met een moderne uitstraling? Private lease een Renault!

Viva la France! Wanneer je denkt aan een Frans automerk komt Renault waarschijnlijk als eerst in je op. Niet zo gek ook, want dit is het meest verkochte Franse automerk in Nederland. Renault is een degelijk en betrouwbaar merk en de auto’s zijn helemaal naar wens samen te stellen. Ideaal toch? Benieuwd of Renault private lease iets voor jou is? Lees dan snel verder.

De voordelen van Private Lease

Voordat je bepaalt voor welk type auto je kiest is het belangrijk om overtuigd te zijn dat private lease bij jou past. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Een vast maandbedrag;
  • Rijden in een nieuwe auto;
  • Geen (onverwachte) kosten aan onderhoud of reparaties;
  • Vaak goedkoper dan kopen;
  • 24/7 pechhulp binnen heel Europa;
  • Meestal vervangend vervoer bij onderhoud, pech of reparatie;
  • Geen hoge aanschafkosten voor eigen auto.

Kortom; je hoeft alleen nog zelf te tanken. Waar vroeger het stigma heerste dat private lease duur was en daarom slechts weggelegd voor een selectief groepje wordt dit vandaag de dag massaal omarmd. Of je nou kiest voor private lease omdat je geen gat wilt slaan in jouw spaarrekening, of omdat je simpelweg geen spaarrekening hebt die toereikend is om zelf een auto te kopen. Omdat je gek wordt van de onvoorziene onderhoudskosten of omdat je altijd in een nieuwe auto wilt rijden. Private lease biedt voor iedereen een passende oplossing!

Stel jouw Renault leaseauto naar wens samen

Een groot voordeel van Renault is dat de auto’s helemaal naar wens samen te stellen zijn. Hierdoor biedt Renault een geschikte auto voor iedereen. Ben jij op zoek naar een hippe stadsauto? Ga dan voor een Renault Twingo. Liever een grotere auto met veel laadruimte? Dan is de Renault Talisman misschien meer iets voor jou. Of wat dacht je van de populaire compacte crossover; de Renault Captur? Ga jij vol gas voor een auto met automaat of rijd je liever elektrisch? Of jij nou gaat voor een rode, witte of zwarte Renault, met stoffen of leren bekleding, met of zonder sportuitrusting, Renault heeft het allemaal. Extra handig; veel private lease maatschappijen hebben een lease configurator waarbij jij jouw auto helemaal naar wens kunt samenstellen.