Dit zijn de ultieme ingrediënten voor een mannelijke woonkamer

Vrouwen noemen het misschien een mancave. Maar wij mannen weten dat een mannelijke woonkamer praktisch, handzaam en allesomvattend is. Het bestaat uit meer dan alleen koelkast met koud bier en een grote televisie. Oké, deze ingrediënten horen er zeker bij. Maar een mannelijke woonkamer bestaat uit nog veel meer. Wij zeggen: klasse, stijl én smaak!

Dit zijn de ingrediënten voor een mannelijke woonkamer.

1. Een leren bank

Een leren bank kopen is praktisch. Je knoeit? Geen probleem. Met een doekje is alles zo weg. Na jaren is een leren bank nog steeds mooi. En met een beetje geluk en training personaliseer je jouw zithoek in de bank, zodat ‘ie ook nog het allerlekkerste zit. Daar kan geen stoffen bank tegenop!

2. Een bakstenen muur

Als één sector mannelijk is, dan is het wel de industriële sector. Kom je tijdens het klussen een bakstenen muur tegen? Winning! Dit maakt jouw mannelijke woonkamer helemaal compleet. Daar hoeft dus geen structuurverf of behang meer overheen. Scheelt je ook weer eens tijd. Win-winsituatie.

3. Een fiets in je woonkamer

Of je erop fietst is een ander verhaal. Maar het is zeker een sportieve eyecatcher. Dit item is ontzettend stijlvol en geeft je direct een sportief karakter. Wat positief kan zijn als je date langskomt.

4. Een whiskycollectie op een rijdend karretje

Jij drinkt je whisky natuurlijk puur en zonder ijs. Verzamel de lekkerste en duurste whiskys op een fancy karretje en je tilt je mannenwoonkamer naar een ongekend level. Een level waar zelfs James Bond jaloers op zal zijn.

5. Een Amerikaanse koelkast

Wie begroet jij als eerst als je thuiskomt? Inderdaad de koelkast. Een Amerikaanse koelkast houdt al jouw pizza’s, pakken melk, bakken kwark en biertjes koud. Daarnaast geeft zo’n koelkast met twee deuren een ontzettend stoer imago aan je woonkamer.

6. Urban Jungle

Mannen kunnen niet voor planten zorgen? Wat een vooroordelen… Jij houdt van een urban jungle in je woning. Kies daarom voor grote groene kamerplanten, zoals de monstera, de vioolplant, de kentiapalm of de rubberboom. En dat deze planten toevallig makkelijk in onderhoud zijn en niet zo veel water nodig hebben. Dat past dan weer perfect in jouw drukke schema.