Dit zijn de 3 beste roulette strategieën

Er staat een mannenavondje voor de deur en jullie gaan naar het casino. Je wil je vrienden graag versteld laten staan van jouw gokkunsten en kunt daarbij wel wat strategietips gebruiken. U vraagt, wij draaien. In dit artikel verklappen we het geheim achter de beste roulette strategieën. Daarmee vergroot je ongetwijfeld jouw winkansen!

Wanneer we het hebben over een roulettestrategie, hebben we het in feite over een tactiek die zodanig is doorontwikkeld en bekend is geworden dat het een naam heeft gekregen. Ze hebben dus bewezen dat ze werken. In die zin dat ze jouw winkansen verhogen en het risico op verlies beperken. Want statistisch gezien ben je eens in de zoveel tijd – dus óók wanneer je de strategieën toepast – eens in de zoveel tijd de sjaak. Maar over het algemeen is je kans op een positieve uitkomst hiermee groter.

Ascot

Eén van de strategieën die heeft bewezen zijn werk te doen is het Ascotsysteem. Een strategie die niet is weggelegd voor de spelers die gaan voor spanning en sensatie. Maar eerder voor de geduldige gokkers. Het systeem is namelijk gebaseerd op een reeks door jou gekozen inzetten die oplopen in waardes en bij elkaar opgeteld op een oneven getal uitkomen. Wanneer je wint ga je door naar de hogere inzet, wanneer je verliest doe je een stapje terug. Zo zou je in de praktijk je risico’s op verlies aanzienlijk verminderen.

Burenspel

Ook het burenspel is gericht op het verminderen van de risico’s. En het mooie is, deze strategie kun je toepassen bij zowel roulette online als offline. Bij roulette zet je over het algemeen vaak in op een cijfer of kleur op basis van gevoel. Met de burenstrategie kun je ook inzetten op de nummers die naast het getal liggen waar jij van denkt dat daar de winst te behalen is.

Dus zegt jouw gevoel dat het balletje valt op 34, dan kun je ook inzetten op de naastgelegen cijfers 17 en 6 wanneer je met een buur speelt. Drie getallen op rij. Je spreidt op deze manier je inzet, waardoor meer fiches verliest aan één zet. Maar je verlaagt zo ook het risico op verlies en vergroot de kans op winst in een spelronde. Dat maakt het een relatief veilige manier van roulette spelen.

Martingale

Eén van de meest bekende strategieën is die genaamd ‘Martingale’. Gek genoeg focus je je hiermee in eerste instantie op het verlies, om uiteindelijk winst te maken. Na ieder verlies, verdubbel je namelijk je inzet. Met de verwachting dat je deze altijd terug zult winnen en daar zelfs nog wat extra’s aan overhoudt. Daarom wordt het ook wel een negatief progressiesysteem genoemd.

Stel, je zet vijf euro in en verliest de eerste ronde. Dan zet je vervolgens tien euro in. Kun je weer verliezen en zet je twintig euro in. Wanneer je met die inzet wint, win je je eerdere verliezen meteen terug. Het enige probleem is dat je een behoorlijke pot geld nodig hebt om dit systeem mee te kunnen uitvoeren. De verliezen kunnen hoog oplopen en het is dus een risicovolle manier van spelen. Maar zolang het roulettewiel ‘gewoon’ draait, is de kans relatief groot dat je winst maakt.