De stoerste en hippe broeken voor mannen in 2019

Vrouwen hebben het mooi voor elkaar. De straten zijn gevuld met kleding, paspoppen, campagnefoto’s, kortom: genoeg om outfit inspiratie vandaan te halen. Ook ín winkels is er vaak meer ruimte voor vrouwen. Er is bijvoorbeeld bijna altijd meer aanbod (3 verdiepingen vol vrouwenkleding en op de bovenste verdieping worden mannen en kinderen verdeeld). Maar als mannen willen weten wat momenteel modieus is, moeten ze daar veel meer moeite voor doen. Daarom presenteren we in dit artikel: 5 soorten jeans die elke man in zijn kast moet hebben!

De slim fit

Veel mannen vinden een skinny jeans voor zichzelf uit den boze. Zo’n strakke broek waar je amper in kan bewegen, dat is voor vrouwen en hoeven mannen zich niet aan te wagen. Toch bestaat er ook een variant van een skinny jeans die echt niet minder mannelijk maakt: de slim fit.

De ripped jeans

Een paar jaren geleden kwam de trend van ripped jeans al op de markt. Een leuke trend, maar de grappen van je oom (Ga je echt 50 euro betalen voor een broek waar gaten inzitten?) verdragen was iets minder. De ripped jeans bij Score hebben de perfecte ‘verwassen’ look: er zitten scheuren in alsof dat letterlijk is gebeurd door het lange dragen. En die opmerkingen moet je dan maar even laten voor wat ze zijn.

De chino

Een chinobroek is een must voor elke man. Je kunt hem dragen met een overhemd en loafers voor een casual chic look, maar ook met een t-shirt voor een meer nonchalantere look. Het is vaak een simpel model, met toelopende pijpen en een strakke tailleband, vaak gemaakt in zacht materaal. De chino is een perfecte broek die chic, casual en vooral – voor elke dag en gelegenheid geschikt is. Deze donkerblauwe variant van Jack & Jones is een echte klassieker.

De vintage

Oh, how we love some vintage! Tweedehands kleding is vaak niet alleen leuker en unieker, het is goedkoper én duurzamer. In onze consumentenmaatschappij kunnen we af en toe best kleding meerdere levens geven. In vintage winkels vind je vaak de jeans der jeansen, de klassieker aller klassiekers: de Levi’s 501. Staat iedereen goed, kan zo los of strak als jij wilt, en is hartstikke tijdloos. Een must in je kast dus!