Bingo alleen voor vrouwen? Zo maak je het leuk voor mannen

Bingo alleen voor vrouwen? Zo maak je het leuk voor mannen

Last Updated on: 13th april 2019, 06:42 pm

Bingo. Als man zijnde word je er niet echt heel erg gelukkig van als een van je maten dit voorstelt. Maar het is een echte misvatting dat bingo alleen voor vrouwen is. Er zijn genoeg manieren om van bingo een echte mannenavond uit te maken of het spel volledig aan te laten sluiten bij de interesses van de man. Misschien vind jij het lastig om voorbeelden te bedenken, maar dat is geen probleem. Daar zijn wij voor. In dit artikel vertellen we je hoe je bingo leuk maakt voor mannen, maar daarbij is het vooral ook de bedoeling dat je je laat inspireren om ook gewoon eens bingo te gaan doen!

Ga online

Vrijwel elke man vindt het fantastisch om met het internet bezig te zijn. Nu weten veel mensen het niet, maar zoals je op casino.nl kunt lezen zijn er veel varianten van het bingo spel. Een van die varianten is de online variant. Je kunt dan waar en wanneer je wilt bingo spelen tegen anderen van over de hele wereld. Allemaal dankzij het internet. Daarnaast zijn er allerlei varianten te vinden op het internet die bingo wat spannender maken dan de standaard variant in het bejaardentehuis.

Maak er een avond uit van

Misschien heb je het al voorbij zien komen: mannen moeten twee keer per week met vrienden bier drinken om gezond te blijven. Dat kun je dan net zo goed combineren met een avondje bingo toch? Er zijn namelijk steeds vaker speciale bingo avonden voor mannen! Daarbij moet je echt denken aan een avond bingo spelen met een zaal vol mannen, waarbij is gezorgd voor allerlei entertainment. Bier, bitterballen en heuse stripteases zijn ingrediënten voor een echte mannenavond waardoor bingo ineens niet meer zo oubollig lijkt en je de volgende keer maar wat graag weer meedoet.

Leg een wedje

Meestal speel je bij bingo voor prijzen. Dat zijn niet bepaald de meest inspirerende prijsjes meestal. Maar wat nou als je om leuke geldbedragen gaat spelen met je maten en wedjes gaat leggen? Dan ontstaat er al gauw een veel spannendere sfeer rondom het hele spelletje. Je zult merken dat er al gauw allerlei weddenschapjes ontstaan onderling en dat het spelletje nog zo simpel kan zijn maar er al veel op het spel zal staan. Zorg wel dat je ruzie met je maten voorkomt natuurlijk.

Doe inspiratie op bij de Verenigde Staten

Vooral in de Verenigde Staten weten ze het bingo spelletje naar een hoger niveau te tillen. Varianten als U-Pick’Em bingo waarbij de spelers zelf hun nummers mogen kiezen, Shotgun-bingo waarbij alles razendsnel gaat of Paardenraces-bingo waarbij maximaal 15 spelers meedoen en willekeurig een nummer aangewezen krijgen van 1 tot 15 en degene die als eerste vijf nummers kan afstrepen wint, zijn succesvolle voorbeelden die erg leuk zijn om ook te spelen.

Zoals je hebt kunnen lezen kun je ook als je een echte man bent, enorm genieten van het spelletje bingo. Je moet alleen even de juiste draai geven aan het spelletje!