Beste PS5 Games verwacht in 2021

Eind 2020 was dan eindelijk het moment daar waar heel veel mensen (vooral mannen) naar uitkeken: de lancering van de Playstation 5! De gameconsole was vanaf de eerste minuut zo populair dat deze steeds uitverkocht is. Ben jij de gelukkige die er al één heeft weten te bemachtigen? Dan zijn dit de PS5 Games die je niet mag missen in 2021.

Immortals fenyx rising

In Immortals fenyx rising PS5 ben jij als Fenyx dé redding van de Griekse goden. Zij worden geteisterd door een duistere vloek en die kan enkel verbroken worden door de kwaadaardige Typhon te verslaan. Aan jou om die missie te volbrengen. Onderweg neem je het op tegen mythologische beesten en leer je de legendarische vaardigheden van de goden te gebruiken. Zie jij je al lopen in deze mythische game? Dat kan, want dit spel is net gelanceerd en je kunt deze dus meteen gaan spelen!

Far Cry 6

Op de nieuwste game uit de Far Cry serie, Far Cry 6 ps5, moeten we nog wel even wachten. Hoewel er nog geen officiële lanceerdatum genoemd wordt, lijkt het erop dat de game vanaf eind mei beschikbaar komt. Far Cry 6 speelt op het tropische eiland Yara, waar de tijd heeft stilgestaan. Dictator Castillo wil de natie terugbrengen naar de ‘oude glorie’ en gaat daarin niet zachtzinnig te werk. Zijn zoon Diego volgt zijn bloederige voetstappen en jij gaat als Dani Rojas de strijd aan tegen het regime. Als guerilla neem je het op het grootste speelveld van Far Cry tot nu toe op tegen de troepen van Castillo. Dit doe je met alles wat voor handen is, van geïmproviseerde wapens, voertuigen en Amigos, je nieuwe huurlingen.

Gran Turismo 7

Voor de zomer komt ook het 7e deel uit de Gran Turismo serie. Het racespel bestaat inmiddels al 22 jaar en heeft dus een rijke geschiedenis. Waarom Gran Turismo 7 dan toch de moeite waard is om te kopen? In deel 7 komen alle beste features uit de eerdere games terug, van klassieke voertuigen en circuits tot de legendarische GT-simulatiemodus. Dit is een musthave voor elke racefanaat, maar biedt daarnaast ook nog de mogelijkheid om je skills te oefenen waarmee je ook in het echte leven een betere chauffeur kunt worden. Leuk en leerzaam dus.

GTA V Premium Edition

De GTA franchise springt in op de PS5 hype door voor de console een speciale editie uit te brengen van GTA V. Het spel is al vanaf 2013 beschikbaar op andere platformen en komt rond de zomer  naar verwachting ook beschikbaar op de PS5. Om het spel speciaal en bijzonder te houden voor de PS5 spelers, komt er een speciale, premium versie uit van het spel. Naast unieke features in het spel, komt er ook een speciale online versie beschikbaar, enkel voor PS5 spelers. Een grote verandering in dit online spel is dat het maximum aantal spelers van 30 opgehoogd wordt naar 64. Verder wordt er nog niet al te veel bekend gemaakt over wat er nog meer nieuw en verbeterd is. We kunnen dus alleen maar hopen dat het echt zo mooi en goed wordt als we verwachten.